Luukku 13. - Every Woman For Herself – Trisha Ashley.

Kolmanteentoista luukkuun sopii mainiosti Trisha Ashleyn kirjoittama Every Woman for Herself.
Lukua 13 pidetään epäonnen lukuna, ja asia on nimittäin niin onnettomasti, etten muista yhtään, mistä kirja kertoi. Enkä muista kirjan tarinaa yhtään sen paremmin luettuani viiden tähden arvioni:

Kirja alkoi lupaavasti, keskiosa oli loistava ja loppu oli kiva. Olen viime aikoina päätynyt keskeyttämään useamman kirjan lukemisen kesken, joten tuntui mukavalta olla taas kiinnostunut lukemastaan. Kun kirjassa annettiin vielä hyvä vinkki gin&toniceille, totta kai annoin sille viisi tähteä.

Harmillisesti en muista edes, mikä tämä geeteevinkki oli! Siksipä esittelen nyt Muistatko-tilkkupussukan (vastaus: en muista)!
Vinkki: Ja vinkiksi, että kannattaa kirjoittaa juttuja muistiin koska sitä unohtaa enemmän kuin muistaa.

Tässä yhteydessä täytyy vielä esitellä Biodiversiteetti-vetoketjupussukka, jonka löysin etsimällä blogistani sanalla ”muistiin”. Kirjoituksessani kerron monenlaista, ja kaiken olin jo unohtanut. 
Ja hei, vuoden 2017 joulukalenterikirjoituksessa kertoilen vähän muistini kantavuudesta ja paljastan pitäväni tarkkaa kirjaa tilkkuteosteni nimistä. Minulla on Excel-taulukko, johon lisään nimet sitä mukaa kuin teoksia valmistuu.

Mielenkiintoisesti, Excel-taulukkoni paljasti siis, että tilkkuteosteni nimien alkukirjaimista yleisin oli k-kirjain. Tieto oli vuodelta 2017, joten palasin luetteloni ääreen ja sain selville, että k-alkuisia nimiä on edelleen (tätä kirjoittaessani lokakuussa 2023) eniten. Niitä on yli 90 erilaista.

Teitä saattaa yllättää, ettei top-kymmenen joukossa ollut yhtäkään vokaalia. Yleisin vokaalialkukirjain on A, joka häviää kirkkaasti k-kirjaimelle.

Myös vinkki: Kunnioita tilkkuteoksiasi ja anna jokaiselle nimi. Jos jollain ei ole nimeä, siitä ei voi puhua! Ainakin isommat tilkkutyöt voisit nimetä!

Ja vielä yksi vinkki: Jos päädyt nimeämään jokaisen työsi niin kuin minä, pidä nimistä kirjaa. Minä keksin alkuun kyllä nimiä, mutta en kirjoittanut niitä muistiin. Niinpä olin eräänä kauniina päivänä keksinyt saman nimen uudelleen. Olin varmasti ollut kummallakin kerralla oikein tyytyväinen keksimääni nimeen!
Arvaisikohan kukaan, minkä kirjan esittelen huomenna?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.