Luukku 9 - Evil Under the Sun – Agatha Christie.

Yhdeksännessä luukussa tarjoilen englanninkielisen kokemuksen. Toki Agatha Christien Evil Under the Sun on suomennettu ja saanut nimen Rikos auringon alla, mutta upea-arvion saikin englanniksi luettu äänikirja.
David Suchet – aidoimman Hercule Poirot -hahmon loihtinut näyttelijä – lukee Christien kirjan ääneen. Hämmästyin hänen ilmeikkyydestään, vaikka ei tietenkään olisi pitänyt. Hänhän on todistetusti taitava näyttelijä!

Vaikka olen lukenut kirjan useaan kertaan itse ja nähnyt televisioelokuvankin useasti, englanninkielinen äänikirja toi tarinaan uuden vivahteen. Olin aivan myyty.

Tykkäsin kirjasta niin paljon, etten olisi halunnut sen päättyvän ikinä. Oi, mistä, oi mistä löytäisin lisää David Suchetin lukemia Poirot-kirjoja?!?!

Koska lukijan ääni on tässä kokemuksessa pääosassa, esittelen maaliskuussa 2022 ompelemani Ääniä-pussukan.
Avaan pussukan esittelykirjoituksessa luovaa prosessiani, ja tarjoan tänään värivinkin.

Vinkki: Tilkuista voi tehdä rauhallisemman sekalaistyön, jos valitsee mukaan vain yhden värisiä tai sävyisiä tilkkuja.

Toinen vinkki: Toinen tapa rauhoittaa pikkutilkuista koottu pinta on tehdä paloista riittävän saman muotoisia. Voi esimerkiksi ommella tilkut suorakaiteen muotoon, joko hirsimökkitekniikalla tai vaikka kuittiompeluna (kuten tässä Kapteenin pöydässä -tilkkupussukassa).
Ellei kuittiompelu kuulosta tutulta menetelmältä, katso Tilkkuyhdistyksen sivulta Kehystetty kuittiompelu -niminen ohje.
Millaisia tunnelmia mahtaa seuraavan luukun kirjassa olla? Siitä saat selvän huomenna!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.