Luukku 1 - The Xanadu Talisman – Peter O´Donnell.

Ta-daa! Ensimmäinen luukku avautui! Luukusta putkahtaa esiin ensimmäinen upea kirja - aloitan räväkästi supernaisen eli Modesty Blaisen avulla.
Englanninkielinen The Xanadu Talisman sai minulta viisi tähteä ja melko lyhyen arvion:

Eskapismia kutkuttavimmillaan. Modesty Blaisen ja Willie Garvinin taitavia pelastautumisia tilanteesta kuin tilanteesta on superhauska seurata! Mahtavaa, ettei kuvitteellinen tarina yritä olla mitään muuta kuin kuvitelmaa!

Modesty Blaise -kirjasarjan kaikki teokset eivät ole suomalaisten kustantajien mielestä tainneet vaikuttaa riittävän vetäviltä: esimerkiksi huippupisteet minulta saanutta The Xanadu Talisman -kirjaa ei ole suomennettu. Useita sentään on: vaikkapa sarjan aloittanut "Modesty Blaise - pistävä perhonen" tai "Modesty Blaise ja kadonnut rakastaja".

Vinkki: Tietenkin annan kirjan nimeen liittyväksi vinkiksi oman Talisman-tilkkupeittoni, josta olen myös kehittänyt kaupallisen ohjeen kaavoineen. Voit käydä hankkimassa sen itsellesi Tilkkunen-verkkokaupasta. Vaikka joululahjaksi itsellesi!


Kaava on kätevästi pdf-muotoinen, eli et joudu odottamaan postin (tai joulupukin!) tuomaa paperikaavaa!

Tässä vielä kiva kuva Talisman-tilkkupeitostani:
Ompelin ennen kaavankirjoittajaksi ryhtymistäni samalla mallilla Herkkupalat-tilkkupeiton, joka oli pitkään suosikkini. Se näytti silloin tältä:
Herkkupalat-peitto asuu nykyisin Siskoni luona, mutta Talisman on jäänyt minulle, ainakin toistaiseksi.
Huomennakin avautuu luukku - ja siitä paljastuu jotain aivan erilaista! (Kirjasuositus kuitenkin.)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.