torstai 23. lokakuuta 2014

blogiarvonta!

Tilkunviilaajan blogi täyttää viisi vuotta 3.11.2014 ja sen kunniaksi järjestän blogiarvonnan.

Arvon kaikkien viimeistään 3.11.2014 osallistuneiden kesken aidon, uniikin Tilkunviilaaja-pussukan, johon käytän ruskehtavan, vasta ompelemani tilkkulasagnepalan.

**** Blogiarvonta on päättynyt. ****
** Ja tässä 28.10.2014 valmistuneen tilkkupussukan kuvakin **Voit osallistua 1-3 ”arvalla”.

Osallistu näin: 

Tarkista, että minulla on mahdollisuus saada sinuun yhteys. Jos Googlen profiiliisi ei ole liitetty sähköpostiosoitetta (suurimmalla osalla teistä kommentoijistani ei ole, joten en pysty vastaamaan teidän kivoihin kommentteihinne), kirjoita kommenttiisi sähköpostiosoite esimerkiksi tähän malliin: ”etunimi piste sukunimi miumau jotain piste com”.

1. arpa: Jätä tähän blogipostaukseeni kommentti, jossa kerrot, miksi luet Tilkunviilaajan blogia.

2. arpa: Kun olet Tilkunviilaaja-blogin seuraaja (Follower), saat jättää blogipostaukseeni toisen kommentin. Olet silloin kahdella arvalla mukana arvonnassa.

3. arpa: Kun olet Tilkunviilaajan seuraaja vielä Pinterestissäkin (www.pinterest.com/tilkunviilaaja), jätä blogipostaukseeni kolmas kommentti.

HUOM! Arvon palkinnon kommenttienne perusteella. Pelkkä seuraaminen ei vielä riitä.

Osallistukaa sankoin joukoin! Seuratkaa uudemmista postauksistani myös, millaiseksi miten tilkkulasagnepala jalostuu jalostui valmiiksi vetoketjupussukaksi!

38 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Onnea blogillesi:)
Kolmella arvalla olen mukana.
Ensimmäiseen kysymykseen on helppo vstata; blogisi on mielenkiintoinen, keksit mukavia ideoita ja kerrot niiden valmistumisesta avoimesti. Työsi ovat kivoja ja useimmat lisäksi kauniita.
Olen myös seuraajasi sekä blogissa että pinterestissä.

tarjah kirjoitti...

Heips, seuraan tätä postailuasi syystä, että olet niin uskomattoman taitava. Jaat oivalluksiasi meille taviksille (tietty puhun vain itsestäni taviksena) ja kaiken kukkuraksi käytän edelleen tekemääsi ja muiden ihailemaa laukkua. Ja sitten vielä löysin nyt pinterestisi, seuraan sielläkin. Kaikki nämä yhteenlaskettuna, olen kolmella arvalla mukana :) tralalaa...

Eija kirjoitti...

Onnea blogillesi ;D
Kahdella arvalla mukana. Pidän tyylistäsi yhdistellä erilaisia kankaita sävyiltään ja väreiltään. Seuraan blogiasi säännöllisesti.

Tilkku & Tilkku kirjoitti...

Luen blogiasi, koska saan sieltä vinkkejä, ideoita ja ohjeita. Olen myös utelias tietämään, mitä sinulla on tekeillä ja mitä on ( taas )valmistunut.

Tilkku & Tilkku kirjoitti...

Olen lukijasi ja seuraan blogiasi päivittäin.

Tilkku & Tilkku kirjoitti...

Seuraan tekemisiäsi myös Pinterestissä.

Hannele kirjoitti...

Onnittelut 5-vuotiaalle! Seuraan blogiasi, koska työsi ovat niin omaperäisiä ja värit todella piristäviä. Olen myös blogisi seuraaja, joten kahdella arvalla mukana :)

Hannele/Koti marjamaalla kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana :) Olen lukijasi koska ihailen taitojasi tehdä upeita tilkkutöitä ja koska tekstejäsi on kiva lukea, kirjoitat kivalla rennolla tyylillä ja aina jaksaa lukea :)

Maritta kirjoitti...

Uudet postaukset käyn aina katsomassa ja lukemassa. Kankaidesi värimaailma on niin ihastuttava, ja teet kauniita pintoja tilkkuista.
Taidan olla mukana ainakin kahdella arvalla :)

Unknown kirjoitti...

Mukana kahdella arvalla! Luen blogiasi lähes päivittäin, ihailtavaa ahkeruutta ja työnlaatu aivan huippua. Olen myös follower ;)
hienotar@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tykkaan toistasi ja kivoista postauksista! On myos tosi ihana lukea suomen kielella ja esim. kangasloydoistasi Suomessa. Seurasin blogger readerilla mutta nyt siirryn Blogloviniin joten laitan blogisi sinnekin.
Aurinkoiset terveiset Kreikasta! Teje
nerospost(at)gmail(dot)com

Satu kirjoitti...

I'm YOUR follower!!! And I love your quilting block!!!! Miksi sitten niin tykkään blogistasi, koska 1) olet valtavan taitava yhdistelemään erikuosisia kankaita, 2) omaat oivallisen VÄRISILMÄN 3) tarjoat niin paljon henkistä virkistystä, että välillä henkisalpaantuu, kun katselen töitäsi JA 4) PURR-tilkkuapulaisesi on juuri sellainen kun apulaisen pitää olla!!! KIITOS, että olet jaksanut jo 5 vuotta ilahduttaa meitä blogillasi. Olen mukana arvonnassa kahdella arvalla ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 5-vuotiaalle! Luen blogiasi saadakseni vinkkejä =).
siinatar@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

On mukava seurata ahkerien käsien kaunista jälkeä. Uskallat rohkeasti yhdistää erilaisia kuoseja. Työsi ilahduttavat silmääni ja mieltäni. Mukana kahdella arvalla.
marillanoma at gmail piste com

Lea P kirjoitti...

Onnittelut minultakin 5-vuotiaalle, uhmaikä ohitettu ja toivottavasti et ala seesteytyä/klassikoitua kankaiden kuosien ja värien käytössä.
Ihmettelen uskomatonta kuosien ja värien leikkiä töissäsi, itseltäni tämä ei onnistuisi, aina joku pikkusarvinen olalla istuja huomauttelee valinnoistani.
Ja kahdella arvalla mukana kisassa.

*VEKKI* kirjoitti...

Kolmella mukana. Olen fanisi ja jo pitkään!

Hukkakukka kirjoitti...

Onnea blogillesi!
Törmäsin blogiisi pari päivää sitten ensimmäisen kerran ja ryhdyin bloggerin kautta lukijaksi. Olen kiinnostunut uusista ideoista ja haluan päästä ihailemaan, mitä kaikkea kaunista saat aikaiseksi. :)
sopeutuja(at)hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukaan! Tulin blogivierailulle ensimmäistä kertaa ihastelemaan hurmaavia tilkkutöitäisi, vau!
miianblogi(aT)suomi24.fi

Soile Kivinen kirjoitti...

Heips, tahtoo voittaa!

Marle kirjoitti...

No minä seuraantätä blogia koska täällä on paljon kaikkea kivaa ja värikästä!

Tilkkureppu kirjoitti...

Onnittelut 5-vuotiaalle blogille:)
Olen lukijasi ja seuraan blogiasi säännöllisesti, koska blogissasi on paljon mielenkiintoisia juttuja ja ohjeita, joita on hyötyä omassa tekemisessä, toisekseen teet todella huolella ja kauniita töitä.
Töissäsi värien yhdistely on ihastuttavaa ja kaunista tilkkupintaa syntyy tuon tuosta.
Nyt seuraan sinua myös Pinterestissä, joten kolmella arvalla mukana:)
Olisipa ihanaa voitta sinun tekemä pussukka!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea blogille! 5 vuotta hieno saavutus :) t. Petra

Tuitiina kirjoitti...

1.arpa Tykkään sun värimaailmasta ja käyn ihailemassa kättesi töitä. Haluaisin oppia itsekkin tekemään tikkutöitä.

2.arpa Seuraan bloglovinin kautta!

Poutapilvi kirjoitti...

Seuraan postauksiasi säännöllisesti. Olen saanut hyvistä ohjeista apua omaan tekemiseeni. Työsi ja ideasi ovat vaihtelevia ja virkistäviä. On ilo katsoa hyvää työn jälkeä. Kaiken lisäksi kerrontasi on hauskaa luettavaa :)

Kati kirjoitti...

Onnea 5-vuotiaalle! Luen blogiasi säännöllisesti koska on ihan huikean hienoa katsoa miten yhdistät mielenkiintoisia kankaitasi aivan omalla tyylillä ja kuinka kaunista pintaa tulee jokaisessa työssä. Lisäksi olen löytänyt monia hyviä ohjeita omiin räpellyksiini. Olen seuraaja, joten 2 arvalla mukana. tilkkuilo@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

arvalla mukaan! :)
täältä saa hyviä vinkkejä!
elina_jokitalo (at)luukku.com

- Virpi - kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi pitkään. Hienoja töitä ja olet jakanut ompeluvinkkejä, joista on ollut paljon iloa. Hieno oli tuo pussukka, täytyi osallistua.
v-m-n(at)hotmail.com

Teija kirjoitti...

Tykkään blogisi ohjeista, siksi seuraan.

Tuije kirjoitti...

1.Ihania tilkkutöitä, joista saan inspiraatiota ja halua ommella itsekin!
tuija.rautanen@gmail.com

Tuije kirjoitti...

2.arpa
Ihmettelen ja ihailen, kuinka taitava olet :)

Tiinatei kirjoitti...

Onnittelut! Luen blogiasi, koska se on minullekäsikirja moneen tilkkutöihin liittyvään juttuun. Tykkään myös hurjasti rohkeasta tavasta käyttää värejä.

Tiinatei kirjoitti...

Olen lukijasi- ja meinasin silti unohtaa tämän arvonnan.

Aldi kirjoitti...

Hiljattain vasta löysin blogisi. Ihalen ihania töitäsi ja niistä saa paljon inspiraatiota omaan tekemiseen.
aldi (at) netti.fi

Tilkkureppu kirjoitti...

Laitanpa vielä komentit yhden muun jatkoksi, olen lukijasi:)

Tilkkureppu kirjoitti...

Ja kolmas kommentti seuraan sinua Pinterestissä myös:)

lentoemo kirjoitti...

Onnea blogimerkkipäivän johdosta! Toivottavasti blogivuosia tulee vielä monen monta lisää, koska täältäpä hyvinkin haen inspiraatiota ja innostusta kangastöihin ja materiaalin kierrättämiseen. Luen satunnaisesti, kuten muutenkin seuraan blogimaailmaa. ..
Yhdellä mahdollisuudella mukana.
flight(at)luukku(piste)com

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! En voi uskoa, että jo viisi vuotta. Jos olisin joutunut sanomaan jonkin arvion, niin olisin sanonut pari-kolme vuotta.
Käyn blogissasi, koska siellä voi ihastella toinen toistaan iloisemman värisiä töitä, ei ollenkaan sellaisia bliisuja, joita itse teen.
t. Första maj

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana.
Seuraan blogiasi, koska kuvaat ja kerrot aivan ihanasti tekemiäsi tilkkutöitä. Teen itsekin ja kaipaan välillä ideoita omiin töihin. Nyt syksy mennyt vähän laiskemmalti, joten taidan enemmän samaistua teidän kissaan kuin ahkeraan tilkunviilaajaan.
KatriL

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails