blogiarvonnan voitto: vetoketjupussukka.

Blogiarvonta on edelleen käynnissä. Osallistu aiemmassa blogiarvonta-postauksessani! Voit voittaa tämän Lokakuu-vetoketjupussukan, jonka sain eilen valmiiksi.


Vetoketjupussukka on kooltaan seuraavanlainen:
  • Korkeus noin 22 cm 
  • Leveys ylhäältä noin 31 cm 
  • Ompelin pussukkaan 25 cm pitkän vetoketjun ja pussukan suuaukko on noin 24 cm pitkä. 
  • Pohjan leveys noin 10 cm 
  • Kantolenksun pituus noin 42 cm (pussukka on siis Street-mallistoa). 

Lokakuu-vetoketjupussukassa on yhdestä kankaasta ompelemani vuori, johon olen ommellut toisesta kankaasta leikkaamani sisätaskun. Taskussa on Tilkunviilaajan kangasmerkki.


Uusi tilkkupussukka sai Lokakuu-nimen tietenkin sen takia, että se valmistui nyt lokakuussa. Helppo ratkaisu! Tytär ehdotti kyllä nimeä ”Repaleinen lokakuu,” mutta en hyväksynyt sitä. En kehtaisi arpoa voitoksi repaleisen nimistä vetoketjupussukkaa. (Hauska nimiehdotus kyllä! Valitsisin hänen ehdottamansa nimen ilman muuta, jos pussukassani olisi jossain risareunaa, mutta kun ei ole.)


Tilkkupinta on tikattu kiinni ohuehkoon tikkausvanuun ja samankokoiseen collegejerseypalaan. Tein sekä vaaka- että pystytikkauksia kumpaankin pussukan pintaan.


Aurinkokin näyttäytyi tänään ja sain Lokakuu-pussukasta näin valoisan kuvan. Asettelin sen päärynäpuun oksalle, mikä on vetoketjupussukalle kyllä aika epäluonteva paikka. Mutta kirkas taivaskin näkyy kuvassa!


Siistin vetoketjun päät kangaslipareilla.


Mies pääsi siksi huomauttamaan valmiista pussukasta, että se ei avaudu kokonaan. Se on totta, mutta kaikkea ei voi saada! Ei voi saada söpöjä ja siistejä kangaslipareita kokonaan tosi avoimeksi avautuvaan vetoketjupussukkaan.

Jos haluaisit pussukan omaksesi, osallistu blogiarvontaan aiemmassa blogiarvonta-postauksessa antamieni ohjeiden mukaisesti! Arvontaan voi osallistua 3.11.2014 keskiyöhön asti.

Kommentit

Lea P sanoi…
Siitähän tuli kivan näköinen, sanoo hän joka ei niin tykkää ruskeasta, onneksi sieltä löytyy muitakin värejä ;).
Mila sanoi…
Oi se on hieno! :)
Tilkku & Tilkku sanoi…
Siitä tuli tosi hieno! Olisipa onnetar suosiollinen.
Anonyymi sanoi…
Aivan ihana ja siella on vaikka mita kivoja kankaita, koiran tassun jalkia ja hiirikin kurkkaa nurkassa! Toivottavasti voittaisin taman - ilahduttaisi kovasti! x Teje
Pirjo sanoi…
Superhyper ihanuus.Wautsiwau.....kyllä osaat ja olet taitava.
*VEKKI* sanoi…
Hieno! Pidän peukkuja, että saisin tuon.
Marle sanoi…
Tämä on todella upea! Ihania tilkkuja kaikki. Pidän värityksestä. Sinulla on silmää noille värien ja printtien valinnoille.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.