ihanuuksia.

Minun on varmaan pakko julistaa marraskuu älä-osta-kangasta-kuukaudeksi, sillä olen taas retkahtanut ostamaan kaikenlaisia kuviollisia kankaita. Ainakin marraskuun pitäisi olla osta-korkeintaan-yksivärisiä-kankaita-kuukausi.

Töölön Tilkkupaja möi Helsingin tilkkukilta Syyringin kiltaillassa torstaina upeita kuviokankaita, enkä ollut ainoa ostoksia tehnyt.


Jokainen kangas on huippuhieno erikseen, mutta en sentään minäkään ihan ensimmäiseksi rupeaisi yhdistämään kaikkia samaan työhön.

Menin myös käymään Signorinan verkkokaupassa, kun olin Tiinatein Tilkkutie-blogista huomannut siellä olevan alennusmyynnin. Totta kai alehinnalla löytyi kivaa ja tilasin poikkeuksellisesti kangasta postitse.  Signorina oli paketoinut kankaani nätisti silkkipaperiin, ja nyytissä oli nauhakin ympärillä:


Silkkipaperin sisältä löytyivät ostokseni:


Kuviollisimpia eli perhos- ja kukkakuvioista kangasta ostin metrin kumpaakin ja pilkullisia kankaita ostin puoli metriä kumpaakin. Taas sattui setti sopimaan keskenään hyvin yhteen! Mutta viime kerrasta eli Avosydän-pussukan ei-niin-onnistumisesta viisastuneena enpäs rupeakaan heti tekemään näistä tilkkupussukkaa.

Kommentit

Irma sanoi…
Yläkuvassa olevat kankaat on upeita, en ihmettele ostostasi ollenkaan:)
Singorinan aleostoksilla kävin minäkin, kivoja kankaita oli sielläkin.
Aivosolu sanoi…
Kattelin just viimeks Eurokankaassa ton yläkuvan tyylisiä kankaita. Ne oli rullatavaraa enkä nyt muista oliko edes täysin puuvillaa. Muistan vaan kattoneeni, että ompas kirjavaa... Taitaa olla muotikankaita :) Mäkin varmaan tykkään niistä sit heti kun niitä ei enää saa :/
Marle sanoi…
Marraskuussa on monta tapahtumaa, joten sitä ei kannata ottaa semmoiseksi ostokieltokuukaudeksi. Mieluummin joulukuu. Tai ehkä jopa tammikuu. Noi Soilen kankaat on vaan niin ihania, vaikkei ikinä tekis niistä mitään. Ja tarkoitan nyt itseäni. Sinultahan noita peittoja syntyy virtanaan.
Tilkku & Tilkku sanoi…
Hankkimasi kankaat ovat upeita, eihän tuollaisia voi jättää ostamatta. Kokemukseni mukaan älä-osta-kankaita-kuukaudet eivät toteudu, ainakaan minulla.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.