hei! blogiarvonta käynnissä!

Jos et vielä ole osallistunut blogin 5-vuotissynttärin kunniaksi pystyttämääni blogiarvontaan, tee se saman tien: ohjeet ja osallistuminen aiemmassa blogiarvonta-postauksessani.

Blogiarvonnan voitto on ruskehtavista, tavallista paljon kapeammista suikaleista kokoamieni tilkkulasagnepalojen ympärille virittämäni tilkkupinta ommeltuna vetoketjupussukaksi. Eli siis vetoketjupussukka.


Olen tikannut tähän vierekkäisiä suoria ompeleita. Aivosolu kysyi, tikkaanko ompeleet suuntaa vaihtaen, ja vastaus on, kyllä tikkaan. Esimerkiksi yhden ompeleen ylhäältä alas, sitten pari kolme pistoa vaakasuoraan alareunassa ja käännös, ompelu takaisin alhaalta ylös.

Jos ompelisin koko ajan samaan suuntaan, pinnasta tulisi erittäin helposti vino. Ainakin vanu ja välikerros menisivät helposti vinoon. On tietysti helpompikin, kun ei tarvitse katkaista lankaa välillä.


Koska pussukkaan on tulossa pitkä kiinnipito-/roikotuslenksu (turkoosi jutska kuvan yläreunassa), se on Street-mallistoani.

Nero’s Post and Patch –blogin Tejellä on myös meneillään kiva blogiarvonta. Käy katsomassa ja osallistu myös siihen! Ajattele, jos voittaisit kummassakin arvonnassa! Se on mahdollista vain jos osallistut. Tejen blogiarvontapostauksessa oli hellyttävä kuva, jossa Nero esittelee arvonnan palkintoa.

Jos tykkäsitte edellisissä postauksissa esittelemistäni Ruususen päiväuni- ja Sisäinen villapaita –tilkkupeitoista, niitä voi käydä suosittelemassa Blogger’s Quilt Festivalin Viewer’s Choice Nomination –sivulla.

  • Jos haluat suositella Ruususen päiväuni -peittoa, liitä "Nominate your favourite ..." -kenttään tämä linkki: http://www.tilkunviilaaja.blogspot.fi/2014/10/bloggers-quilt-festival-sleeping.html
  • Jos haluat suositella Sisäinen villapaita -tilkkupeittoa, liitä "Nominate your favourite..." -kenttään tämä linkki: http://www.tilkunviilaaja.blogspot.fi/2014/10/bloggers-quilt-festival-internal.html

Kaikki ehdotuksia tehneet osallistuvat Baby Lock Melody –koneen arvontaan. Ajattele, jos voittaisit vielä sellaisenkin!

Blogiarvontaani jo osallistuneille kiitos! Kiitos uusille seuraajilleni täällä ja Tilkunviilaajan Pinterestissä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.