Vaaleanpunainen pantteri.

Hyvää alkanutta joulukuuta! Kas tässä ensimmäinen musiikki- ja tilkkutyöaiheinen luukku Tilkunviilaajan joulukalenterissa. Luukusta paljastuu Vaaleanpunainen pantteri!
Löysin vuosia sitten kivaa Vaaleanpunainen pantteri -aiheista kangasta ja ompelin siitä tilkkulaukun ja kaksi pussukkaa. Esittelin Pink Panther -tilkkulaukkua vuonna 2010 lukuisin kuvin, jotka näyttävät tämänhetkisiin silmiini melko vaatimattomilta.

Muistan silti, miten innoissani olin, että sain edes jonkinlaisia kuvia ja saatoin jakaa niitä blogissani! Suhtautukaamme silloisen minäni epätarkkoihin otoksiin siis sallivasti. 

Tässä rääpälemäinen kuva valmiista Tilkkupantteri-pussukasta:
Jos haluat nähdä lisää rääpälemäisiä kuvia, niin tässä niitä olisi. 

Osannet hyräillä Pink Panther -teeman vaikka itsekin, mutta täältä voit kuunnella ja katsella alkuperäisen version: 

Palatakseni tilkkuteokseen, Tilkkupantteri-pussukka on päässyt näkemään maailmaa – hyvänen aika, miten laajasti! Se on todistettavasti käynyt kaikissa näissä paikoissa:

Vaaleanpunaisesta pantterista muistuu myös mieleen Miehen kanssa tekemäni Nizzan-matka vuonna 1990. Yövyimme melko huokeassa hotellissa, jonka sijainti oli kyllä loistava. Ensimmäisenä iltana olimme matkan jäljiltä uuvuksissa ja uni tuli illalla nopeasti.

Kunnes. VALTAVALLA VOLYYMILLÄ soiva Pink Panther -teema herätti meidät keskellä yötä niin hätkähdyttävästi, että pomppasimme suunnilleen 32 cm korkeudelle patjasta, suorin vartaloin. Onneksi volyymi pieneni kappaleen päätyttyä ja pääsimme uudelleen uneen.

Aamulla totesimme, että hotellin naapurissa toimi yökerho. Ilmeisesti paikan vetonaula esiintyi Pink Panther taustallaan, sillä sama VOLYYMI herätti meidät seuraavanakin yönä samoihin aikoihin. Kolmantena yönä emme enää heränneet musiikkiin, mutta kotiinpaluun jälkeen ensimmäisenä yönä heräsimme taas samoihin aikoihin – koska Pink Panther ei soinutkaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.