pussukka matkustaa!

Tilkkupantteri-vetoketjupussukan uusi omistaja, ystäväni Viet-Anh on ottanut pussukan vakiomatkakumppanikseen. (Hänen mukaansa: ”Tilkkupantteri is now my favorite travel buddy”.) Siinäpä kannustuslausetta kerrakseen! Pussukka on käynyt esimerkiksi Rukalla:


Brysselissä:


ja Ghentissä.


Kuulin huhun, että pussukka olisi nähty myös Riiassa, mutta siitä ei ole todisteita.

Aaltoilevaa tikkausta


Lilahtava tilkkupeitto on lähempänä valmistumista – tosin ei kovin paljon lähempänä. Piirtelin peitteeseen (nysällä mallineella, en löytänyt pidempää ja solakampaa enkä viitsinyt etsiä sitä kymmentä minuuttia kauempaa) aaltoilevat tikkausviivat ja ompelin puolitoista viivallista tikkauksia (aloitin tikkaukset keskeltä, ja sain yhden kokonaisen ja yhden puolikkaan viivan ommelluksi).


Langankireys tuli sattumoisin kertaheitolla sopiva. Tikkauslankana on hopeanharmaa, kiiltävä mutta ei metallinen konekirjontalanka. Alalangaksi valitsin fuksianpunaisen, joka ei erottuisi peiton tilkkupinnasta kovin selvästi, jos ylälanka sattuisi vetämään alalankaa vähän näkyviin, ja joka sointuu jossain määrin peiton taustakankaisiin.

Kommentit

Marle sanoi…
No jopa on kova pussukka reissaamaan. Minusta ei ole tikkauslinjojen piirtäjäksi. Viimeisimpään työhön kaivoin jo liidun esille, mutta en sitä sitten käyttänyt. Olen liian laiska : (

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.