Twist à Saint Tropez.

Pussukan nimi on Jee-jee, mutta siitä tulee vääjäämättä mieleen Les Chat Sauvages -nimisen bändin biisi Twist à Saint Tropez. Ainakin minulle!
Meillä oli kotona singlelevy, jota kuuntelin mielelläni jo alle kouluikäisenä. Luultavasti viehätystä lisäsi se, että levyn kannessa oli kuva kissaorkesterista – vähän kuin Pikkuoravat-levyjen kansissa oli piirretyt oravat - Nestori, Simeoni ja Elmeri.

Kuuntele kappale tästä, niin kuulet myös, miten sana ”twist” kannattaa laulaa.
 
 

Meillä oli muitakin singlelevyjä ja matkalevysoitin. Opettelin mieluusti soittimen ja levyjen käytön jo aika pienenä ja kuuntelin kaikkia levyjämme – paitsi tylsiä kieliopintojen esittelylevyjä. Toinen lemppareistani oli englanninkielinen ”Putti Putti,” jossa kertosäe lauletaan havaijiksi. Annan bonuksena vielä linkin tuohon biisiin - voit kuunnella sen YouTubessa:


Vaikka opin käyttämään levysoitinta, niin kaikkina näinä tilkkuiluvuosinakaan en ole oppinut yhtä asiaa – ompelemaan miehekkäämmän oloisia tilkkupintoja. Tästä Jee-jee-pussukastakin piti tulla oikea macho, mutta katsokaa nyt! Jee-jee-tilkkupussukassakin on kukkia siellä täällä ja nallen naamakin vielä!
Jee-jee valmistui toukokuussa 2014, ja esittelykuvissa on ihanan keväisiä värejä. Seuraavan luukun takana taitaa olla lisää keväisiä värejä. Ainakin siellä on värejä, sen lupaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.