Jokainen ihminen on laulun arvoinen.

Esittelen tänään paitsi laulun, myös tilkkuteoksen, joka on kiertänyt Eurooppaa ja ollut esillä myös Suomen sykähdyttävimmässä tilkkutapahtumassa eli TilkkuWaasan tilkkupäivillä. Onkohan tämä katsotuin tilkkutyöni ikinä?
Otan tähän liittyen vähän ennakkoa jouluun ja jaan viimevuotisen joulukalenterini 24. luukun takaa löytyneen sisällön. Sanomani siinä oli ”Olet itsesi tärkein kohdeyleisö”. 

Sanoman henkeen sopii erinomaisesti Veikko Lavin legendaarinen kappale ”Jokainen ihminen on laulun arvoinen”. Voit kuunnella sen tästä:

  

Olin jostain syystä valinnut viimevuotisen joulukalenterikirjoitukseni taustalle yksityiskohdan ”Käytä sydäntäsi” -tilkkuseinävaatteesta. Ompelin sen ehdolle Suomen edustajaksi European Quilt Associationin 30-vuotisjuhlanäyttelyyn. Työni valittiin mukaan, ja se oli esillä näyttelyssä Liépvren kylässä Alsacessa.

Minulla oli onnea, että se oli esillä juuri siinä tapahtumassa, johon pääsin osallistumaan. Näin siis työni omin silmin näyttelyssä. Ja todistukseksi siitä minulla on kuva – koska kuten nuoriso sanoo ”no pic, didn’t happen” eli ellei ole kuvaa jostain, sitä ei tapahtunut.
Otin Käytä sydäntäsi -seinätekstiilistä valmistujaiskuvia melkoisilla hangilla.

Sydämen lisäksi käytän tänään päätäni. Keksin, että jaan huomenna toisenkin, jo aiemmin antamani neuvon! Olen jakanut niin paljon neuvoja ja monet niistä useaan kertaan, ettet varmaan arvaa tätä etukäteen. Siksi kannattaa tulla käymään joulukalenterissani myös huomenna!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.