Lovejoy.

No niin, nyt päästään aitoon joulutunnelmaan, sillä kolmannessa luukussa esittelen Lovejoy-nimisen joululiinan.
Tietenkin keksin liinalle nimen siitä, että kuponkiin oli sopivasti painettu sanat Love ja Joy! Lovejoy-televisiosarja on nimittäin yksi kaikkien aikojen suosikeistani. Voit kuunnella sarjan teemamusiikin tästä:

   

Ompelin Lovejoy-liinan jo vuonna 2010 ja voit katsoa sen aidot, sumeat ja pimeät valmistujaiskuvat ja silloista tarinaani tästä blogikirjoituksesta: Lovejoy-joululiina valmis. 

Silloinen kamerani ei aina tuottanut parasta tulosta, ja latasin myös kuvat blogiini aika vähäpikselisinä.

Onneksi minulla on (tietenkin!) liina tallella, ja otin siitä uudet kuvat! Koko liina näyttää tältä:
Halusin käyttää kangaskupongin tarkasti, ja siksi reunakantti on minimalistisen kapea. Päätin tehdä liinasta ohuen ja litteän (en tuolloin uskonut, että olisin saanut pinnasta litteän, jos olisin lisännyt päällisen ja taustakankaan väliin vanun – tai sitten minulla ei ollut yhtään ohutta vanua varastossa).

Tikkasin pintaan muurahaisenpolkukuviota vihreällä langalla. Kuvasta huomaan, että olen kehittynyt reunakanttien nurkkien ompelemisessa.
Tässä vielä lähikuva sanoista, jotka antoivat liinalle nimen.
Lovejoy-sarjasta vielä sen verran, että se uusittiin muutama vuosi sitten kesällä niin, että televisiosta tuli yksi jakso joka päivä (tai joka arkipäivä). Halusimme Miehen kanssa katsoa koko sarjan ja katsoimme sitä ahkerasti Yle Areenasta.

Jaksoja oli peräti 71 kappaletta ja mahtavin ponnistuksin ehdimme nähdä niistä jokaisen – paitsi VIIMEISEN, joka poistui Areenasta juuri ennen kuin me ennätimme sen äärelle!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.