You Never Can Tell.

Biisien ja tilkkuteosteni yhteydet menevät aina vain mutkikkaammiksi! Mitä yhteistä voi olla Chuck Berryn kappaleella ”You Never Can Tell” ja BFF-tilkkupussukallani?
BFF-vetoketjupussukka oli ensimmäinen vuonna 2018 valmiiksi saamani tilkkupussukka. Kirjoituksessani viittasin mystisesti ”seitsemän pussukan vuoreihin”. Mitä? Mitkä seitsemän pussukkaa? Oli pakko tehdä hieman salapoliisityötä.

Hypätessäni vuoden 2018 pussukkatuotannon kaninkoloon löysin pian piiiitkän blogikirjoituksen, jossa kerroin huolellisesti peräti 14 pussukkapinnan tikkaamisesta.

Salapoliisityötä vaatii ehkä myös keksiä, miten ihmeessä pääsen BFF-nimestä You Never Can Tell -kappaleeseen. Vastaus: vastakohdan kautta: BFF on lyhenne sanoista Best Friend Forever.

Ei koskaan / Never – ainiaan / Forever.

Halusin ehdottomasti jakaa juuri tämän kappaleen joulukalenterissani, sillä sitä kuvittaa ikoninen tanssikohtaus Quentin Tarantinon ohjaamasta elokuvasta Pulp Fiction. En koskaan väsy katselemaan tätä! Tanssilattialla on jälleen John Travolta.

   

Kävin katsomassa Pulp Fiction -elokuvan melko tuoreeltaan, ja sen päätyttyä tunnelmat olivat kaksijakoiset. Toisaalta se on hienosti kerrottu ja kiinnostava, mutta toisaalta puistattava. No suomenkielinen nimikin oli Pulp Fiction – tarinoita väkivallasta.

Ohhoh, jotta en jäisi väkivaltaisiin tunnelmiin, jaan vielä suloisen BFF-pussukan kuvan tässä. Toivutaan mahdollisesti mieleen tulleesta Pulp Fiction -kuvamaailmasta.
Huomenna esittelen tilkkupeiton, joka oli valmistuessaan työläin ikinä tekemäni. Mikä se mahtaa olla, ja mikä musiikkikappale sitä mahtaa terästää?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.