valmis Tilkkupantteri-vetoketjupussukka

Ihanaa Pink Panther –kangasta löytyi vielä muutama tilkku sen jälkeen, kun tein siitä Vyötetyn tilkkulaukun, PinkPanther-laukun ja Pikkupantteri-pussukan. Niistä syntyi uusi vetoketjupussukka samanlaisen vaaleanpunaisen vetoketjun ympärille kuin on Ruusutarha-vetoketjupussukassa.

Lisäsin tilkkujen ympärille muutaman sopivan kankaan.Tukevoitin pussukkaa koltsarikankaisella (college-trikoisella) välikerroksella ja tein pintaan loivia, mutkittelevia tikkauksia vihertävällä tikkauslangalla. Päätin tehdä pussukkaan pohjan, ja koska päällikerros oli paksu, kokeilin toisenlaista pohjaompelutekniikkaa, eli leikkasin kulmiin kolot.


Lisäksi muistin tehdä pussukan sivusaumaan lipareen, josta saa otteen, kun pussukan vetoketjua alkaa avata.

Mutta en muistanut ommella Tilkunviilaaja-kangasmerkkiä vuorikappaleeseen ennen kuin olin ommellut pussukan kokoon. Onneksi muistin sen ennen kuin suljin vuoriin jättämäni kääntöaukon! Saatoin siis jokseenkin kätevästi kiinnittää merkin vuoriin käsin ompelemalla.


Valmis pussukka. Merkkikin pilkottaa:


Toiselta puolelta pussukka näyttää tältä:


Pussukan koko valmiina on noin 13cm x 12cm. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Pussukka on riittävän tukeva, niin että se pysyy tyhjänäkin itsekseen seisaallaan, mutta se ei ole tönkkö.

Mitähän seuraavaksi? Tilkkupeitettäkö? Hmm, no jaa, vaatisi lattian raivaamista. Sen sijaan pinoja siirrellessä katse osui pariin farkkukangaspalaan. Josko niiden ympärille kehittelisi jotain… Näin myös muutaman irrallisen tilkkuneliöpalan. Olisi kiva välillä ommella laukkukin – tilkkuneliöitä voisi käyttää laukkuun jotenkin…

Kommentit

vekki sanoi…
Tämä on söpö. Yhdistelet tosi hienosti näitä kankaita, tulee hauskoja ja kauniita yhdistelmiä.
Tintti sanoi…
Onpa veikeää PinkPanther kangasta :-)
Upea pussukka!
Sirja sanoi…
Tosi hyvät värit tässä työssä, tykkään :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.