joulukalenterin suosituimmat.

Teitä ehkä kiinnostaa, mikä tämänvuotisen joulukalenterini luukuista oli suosituin! Ainakin minua kiinnosti. 


Ensin yllätyin, että yksi luukuista sai melkein 1,5-kertaisen lukeman verrattuna seuraavaksi suosituimpaan luukkuun. Sitten ymmärsin syyksi sen, että tuo luukku oli Facebookin Käsityöblogit-ryhmän joulukalenterissa. 

Iloinen yllätys luukussa 3 oli siksi oli ehdoton suosikki. (Kuvassa on Iloinen yllätys -tilkkupeiton sisarpeitto "Vanhat ystävät".)
Seuraavaksi eniten avattiin kalenterin ensimmäistä luukkua, Nimetön-raukkaa. Jos ajattelisin, että te lukijat arvostatte minun töitäni siinä suhteessa kuin katselukertoja on kertynyt, masentuisin. Nimetön peittoni ei edusta visuaalista linjaani millään muotoa.

Kolmanneksi suosituin oli luukun 2 Talviomenoita, ja Pehmeää ja possunpunaa luukussa 5 oli neljänneksi suosituin.

Hei, te lukijathan hiivuitte mitä pidemmälle joulukuuta kului. Ensimmäiset päivät olitte innostuneina katsomassa luukkuihin, mutta jouluviikolla katseluita tuli selvästi alle näiden ensimmäisten sankarien luvuista.

En silti valita, vaan olen iloinen, että niin moni teistä seurasi joulukalenteriani ja luki Näytä ja kerro -tarinoitani! Kiitos teille jokaisesta kurkkauksesta luukkuihin!

Viimeiseksi vielä pari asiaa liittyen tuleviin juttuihin.

Ensiksi, olen tosi innostunut erittäin yksinkertaisesta tilkkupinnasta, jonka ompelen suurelta osin resurssipaloista. Pinta kootaan tietyllä periaatteella pelkistä suorakaiteen muotoisista paloista, ja olen leikannut niitä juuri nyt tarpeeksi, jotta voin aloittaa jännittävän sommittelu- ja kokoamisvaiheen.

Kuvassa etualalla paloja uusimpaan projektiin. Niiden takana paloja Economy-blokkeihin, joihin olen lopen kyllästynyt. Loppuisivat jo!
Toiseksi, huomenna julkaisen taas vuotuisen vuosikatsaukseni. Pysythän Tilkunviilaajan kanavalla!

Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Vinkki tuleville vuosille. Laita kalenteriisi myös jotain upouutta vanhojen kertauksen lisäksi. Tunnustan, että väsähdin avaamaan.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.