tee enemmän sitä, mistä eniten pidät.

Eilisestä vuodatuksesta ajatus jäi mieltymyksiin, ja siitä tuli mieleen kehottaa tekemään enemmän sitä, mistä eniten pidät.
Mistä pidät eniten? Minun lempijuttujani ovat esimerkiksi:
  • Se, kun latelen pinossa olleet tilkkublokit sommittelulattialle ja näen ensimmäisen kerran, millaisen pinnan ne muodostavat.
  • Kankaiden katseleminen ja valitseminen ja käsitteleminen ja ostaminen:
  • Isompien pintojen ompeleminen pienistä tilkuista. Oikein pienistä on kaikkein hauskin aloittaa!
  • Se, kun olen kääntänyt pussukka-aihion oikein päin, ommellut kääntöaukon kiinni ja työntänyt vuorin pussukan sisään ja näen ensimmäisen kerran, millaiselta se näyttää ommeltuna.
  • Blokkien tasoittaminen. Silitetyt kokonaisuudet ovat jo paremman näköisiä kuin vasta ommellut, sileä JA tasoitettu kappale tuntuu saavutukselta!
  • Uusien mallien kehittäminen ja työn aloittaminen.
  • Se, kun näen tilkkupintani tikattuna! Kivakin pinta on vielä tsiljardi kertaa kivampi, kun se on saanut tikkaussilauksen:
  • Tilkkuaiheista kirjoittaminen.
Lempijuttulistani kertookin paljon siitä, miksi harrastan tilkkutyötä siihen tapaan kuin harrastan.

Mistä sinä tykkäät eniten? Miten voisit tehdä sitä enemmän? (Ja niitä ei-niin-mieluisia juttuja vähemmän?)

Kommentit

Raija Niemilä sanoi…
Aika saman oloinen on oma lista kivoista tilkkutyön vaiheista. Pienen pienten tilkkujen tallennus tuntuu välillä järjettömältä, mutta niistä on vaan niin kiva sommitella 'jotain' ihan rennolla fiiliksellä. Tilkkupeiton kokoamisvaihe saa joskus oikein kunnon flown aikaan. Jos olisin kissa niin kehräisin silloin. Onneksi kissa-kaveri hoitaa sen ja tarkastaa kaikki työni. :D
pandchintz sanoi…
I always love starting a new quilt - planning what it will be, choosing fabrics, seeing it finished in my head........then I have to actually start sewing it! 😂😂😂

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.