suosikit!

Luettelomaanikko-minä halusin taas selvittää, mitkä viime vuonna (vuonna 2022) julkaisemani kirjoitukset houkuttelivat eniten lukijoita. Pystyn siis tarjoilemaan teille tänään top-kympin. Jokunen joukkoon päässyt saattaa jopa yllättää!
Aloitan laskennan kymmenenneksi suosituimmasta kirjoituksesta. Kas tässä!

10. 


Käytän jostain syystä kyseenalaisehkoa tilkkutermiä ”suikale”. Siinä vaiheessa en tiennyt, että noiden kaitaleiden lisäksi tulisin käyttämään tilkkupintaani todellisia suikaleita eli vain ¾-tuumaisia välikaitaleita! Suikaleista ja kaitaleista rakentui viimein Naapurisopu-tilkkupeitto, jonka suosio Instagram-kanavallani yllätti ainakin minut.

9. 


Tilkkupeittojen kuvat ja tarinat ovat aina suosittuja blogissani. Karhuntassublokit ja niistä ompelemani Otava-tilkkupeitto olivat lisäksi niin mieluisia Instagram-seuraajilleni, että kanavani yhdeksästä tykätyimmästä kuvasta kahdeksan esitti niitä. 

8. 


Minulle rakas tilkkupeitto, sillä keksin blokkimallin itse, tein siitä kaavan ja ohjeen, testautin niitä ja lopulta sain ensimmäisen Tilkunviilaaja-kaavan saataville verkkokauppaan! Käänsin kokonaan uuden lehden tilkkuharrastuksessani. Mieluusti näytän tässä Lexical-tilkkupeiton kuvan vielä uudestaankin!
Lexical-tilkkupeiton voi nähdä ilmielävänä, omin silmin Tilkunviilaajan näyttelyssä "Ah, mitkä värit!" Keravalla 6.1.-20.2.2023 osoitteessa Kauppakaari 11 (Kerava-opiston käsityötiloissa). 

7. 


Keskeneräiset työt tuntuivat myös kiinnostavan lukijoita. Tai sitten projektit houkuttelivat. 

6. 


Edelleen keskeneräistä – ja totta kai näitä söpöjä karhuntassuja.

5. 


Lexical-tilkkupeiton kaava oli joltinenkin menestys, jonka innoittamana kirjoitin toisenkin ohjeen. Kannattaa katsoa Talisman-tilkkupeiton kaavasta kertova kirjoitus, sillä siinä näkyy paitsi oma valmis tilkkupeittoni, myös muiden tekijöiden eri värisiä pintoja.

4. 


Suomalaista tilkkuväkeä kiinnostaa tietenkin vuoden kohokohta – tilkkupäivät. Ei ihme, että päivistä tekemäni raportti ylsi miltei palkintopallille.

3. - pronssia 


Hahaa! Viime vuoden vastaava suositut-raportti houkutteli myös paljon lukijoita. Toivon tietysti, että vuoden kuluttua näen myös tämän raportin suosittujen joukossa! 

2. - hopeaa


Olen iloinen, että ohjetyyppinen kirjoitukseni ylsi hopeasijalle. Se ansaitsi paikkansa palkintopallilla!

1. Suosituin! Valtavalla marginaalilla! 


On reilua, että valmiista tilkkupeitostani kertova kirjoitus sai tänä vuonna kultaa! Omega-blokin väritysohje on ollut suosituin kaikista Tilkunviilaaja-kaavoista, ja peitto palvelee perhettäni hyvin sängynpeittona.
Nyt siirryn tutkailemaan, mitkä kirjoitukset ovat olleet niitä ei niin suosittuja. Nostan heistä muutaman teille vielä vinkiksi. Jospa he saisivat uutta nostetta elämäänsä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.