Lumous-tilkkupussukka.

Sydäntalvella silloin tällöin näkyvä aurinko on TAPAUS. Joskus käy niin mukavasti, että joku tilkkuteos on valmistunut sopivasti juuri silloin, kun aurinko paistaa. Pari päivää sitten tapahtui niin, ja sain dramaattisia ja hieman näyttäviäkin kuvia uusimmasta tilkkupussukastani, jolle annoin nimeksi Lumous.
Lumous-vetoketjupussukan strategiset mitat ovat seuraavat: 
  • Leveys ylhäältä noin 18 cm 
  • Korkeus noin 15 cm 
  • Pohjan leveys noin 5 cm. 
Se on Avoin-mallistoa, ja ompelin sille yhden lyhyehkön kiinnipito-/kantolenksun.
Kuvauspaikkoja oli helppo löytää läheiseltä kallionyppylältä.
Lumi oli sen verran tuoreeltaan satanut, ettei siihen ollut ennättänyt kerääntyä jälkiä.
Lunta oli myös pensaiden oksilla, ja kun varovasti asettelin, sekä pussukka että lumet pysyivät eivätkä pudonneet maahan.
Lumous-tilkkupussukka on jo toinen valmiiksi saamani tänä vuonna. Tasaisen tahdin taulukolla näitä olisi vuoden päätyttyä syntynyt ainakin sata kappaletta.

Ei huolta! En pidä tällaista tahtia yllä kuin hetken. Minun täytyy toki edistää myös tilkkupeittoprojektejani, sillä löysin vielä yhden keskeneräiseksi jääneen – nimittäin tuuliviirimäisesti kuvioidut whirlygig-blokit. Tässä viimeisin kuva projektista:
Olen kertonut näistä huhtikuussa 2022 (Taivas! Onko tästä jo niin pitkä aika?!) ja uhonnut tekeväni ensin tarpeeksi blokkeja valmiiksi ennen kuin tuomitsen projektin tuhoon. En ole tainnut toukokuun jälkeen tehnyt yhtään tällaista blokkia lisää!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.