suosittelen ja avaudun.

Kävin läpi viimevuotiset blogikirjoitukseni ja löysin sieltä neljä sellaista, jotka toivoisin yleisön vielä löytävän. Lopuksi avaudun tilkkutyöbingoni tuloksista.

Suosittelen – nr 1 


Esittelen tässä mielenkiintoisen valikoiman kuvia samasta tilkkupinnasta – kaikki eri sävyisiä! Katso ja hämmästy!

Suosittelen – nr 2 


Totta kai haluat vastauksen edellisen kohdan kysymykseen, ja tästä sen löydät! Sain vihdoin Trixter-tilkkupeitostani aidon värisen kuvan. Kirjoituksesta näet myös, miten eri värisiä tilkkupintoja (ja jopa tilkkupeittoja) ihmiset ovat toteuttaneet Trixter-ohjeellani. Älä anna otsikon hämmentää! Olen kirjoittanut samat tarinat sekä englanniksi että suomeksi.

Tässä vielä sinua innostamaan näyte Trixter-tilkkupeittoni pinnasta. Soile Töölön Tilkkupajasta tikkasi sen kauniiksi!
Vinkki vinkki – Jos sinusta on ikinä tuntunut vaikealta valita värejä tilkkutyöhön, niin Trixter on sinulle loistava ohje! Ei tarvitse valita kuin kaksi väriä. Tai jopa yksi – jos toiseksi valinnaksi otat niin sanotun värittömän värin eli neutraalin – harmaan tai vaalean esimerkiksi.

Suosittelen – nr 3 


Koska olen muotoillut kirjoitukseni ohjeistukseksi, toivoisin tietysti, että KAIKKI lukisivat sen! Pohdin myös aika pitkään ennen kuin keksin nuo seitsemän syytä.

Suosittelen – nr 4 


Kannattaisi katsoa blogikirjoitus, sillä avaan siinä myös suunnitteluprosessiani! Lisäksi kyseessä on ensimmäinen Kippo-mallistoa edustava pussukka. (Toistaiseksi se on myös ainoa Kippo-malliston edustaja.)
Tilkkutyöbingon (puolisäälittävä) tilannex Aloitin vuoden rehvakkaasti julkaisemalla kuudentoista kohdan bingoruudukon. Olin arponut ruudukkoon tehtävät Tilkkuyhdistyksen kivasta luettelosta.

Arvelin, että pystyn toteuttamaan suurimman osan tehtävistä suunnilleen heittämällä. Ainoastaan ”ompele mukimattoja” -tehtävä vaikutti haastavalta.

Mutta kuinka kävi?

Lopputulos oli puolisäälittävä, sillä jätin toteuttamatta yhden helpon tehtävän ja menetin mahdollisuuden peräti kahteen bingoon! Oi, jos olisin ommellut joulukoristeen – mutta ei!
Pystyin lopulta ruksimaan vain puolet ruuduista! Voi minua! Tiedän esimerkiksi, että sekä ompelukoneen huollattaminen että tilkkutyökankaiden järjestäminen olisivat olleet tärkeät suoritettavat, mutta nuokin ruudut ammottavat edelleen ruksimattomina.

Kannustan silti itseäni. Olinpa reipas, kun tein tilkkukortin ja lähetin sen!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.