suosittelen käymään tilkkutyönäyttelyssäni!

** Kirjoitus päivitetty 16.2.2023  - näyttely sai jatkoaikaa pääsiäiseen asti! **
Tilkunviilaajan “Ah, mitkä värit!” -tilkkutyönäyttely on avattu virallisesti ja siihen voi käydä tutustumassa Kerava-opiston käsityötiloissa, osoitteessa Kauppakaari 11.
 

Näyttely on avoinna 6.4.2023 asti. Ei pääsymaksua! Tarkemmat aukioloajat ovat hivenen konstikkaat, mutta tässä on osviittaa. Käsityötilat ovat avoinna ainakin seuraavasti: 
  • Maanantaisin klo 9-16 
  • Tiistaisin klo 10-17 ja 18-20:15 
  • Keskiviikkoisin klo 9-14 ja 14:30-17 ja 17:30-20 
  • Torstaisin klo 14-19 (suljettu 23.2.)
  • Perjantaisin klo 17-21 (suljettu 31.3.)
  • Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-15.
Toivottavasti muistat kirjoittaa nimesi vieraskirjaan, joka löytyy tiloihin johtavien portaiden alapäästä! Älä siis lähtiessäsi kiiruhda suoraan rappusiin, vaan seisahda vieraskirjan kohdalla jättämässä sinne nimesi.

Näyttelyssä on esillä uusin tilkkupeittoni ”Naapurisopu”. Vaikka on nähnyt tilkkutöitä kuvissa, ne näyttävät mukavammilta omin silmin katsottuna. Kannattaa käydä kokemassa!
Kiinnitin töihin nimilapun, jossa on QR-koodi. Jos älylaitteessasi on QR-koodia lukeva sovellus, saat koodin kautta esiin lisää tarinaa kyseisestä tilkkutyöstäni. Kannattaa käyttää mahdollisuutta hyväksi!

Lyhyt maininta luennostani ”Tilkkuharrastelijasta tilkkutaituriksi – 10 kohdan ohjelma”. Pidin sen torstaina 2.2. ja tupa näytti täydeltä. Kiitos kaikille, jotka tulivat kuuntelemaan!

Kertaus on opintojen äiti, eikä oppi ojaan kaada. Luennolta saattoi kokenutkin taituri ehkä saada inspiraatiota uusiin tilkkutyöluomuksiin.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Oi, taivas kuinka hienoja ja värimaailma on aivan upea! Olen ihastuksesta sanaton! <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.