suosituimmat!

Hyvää uutta vuotta! Tutkin vuonna 2021 julkaisemieni blogikirjoitusten katselumääriä ja esittelen teille vuoden suosituimmat.
Esittelen kirjoitukset tietysti käänteisessä järjestyksessä. Kun jaksat lukea kirjoitukseni loppuun saakka, näet vielä bonusnoston. Mikähän se mahtaa olla..?

Kymmenenneksi luetuin kirjoitus käsitteli lempiaihettani eli värejä. Lukijoita kiinnosti kovasti, miten ihmeessä väriahdistuksen saattaisikaan välttää.
Yhdeksänneksi suosituimmassa kirjoituksessa jaan yhden hienon kokemukseni ja pari ei niin hienoa. Suosioon lienee yhtenä syynä juuri tuo hieno kokemus, ei niinkään kirjoitukseni taso.

Kahdeksantena listalla on pitkä vinkkilista - 21 helppoa tapaa tikata tilkkupinta. Kirjoitin sen, kun jotenkin alkoi turhauttaa ”kolme tapaa tikata tilkkupinta” -kirjoitukseni vankka suosio. En ajatellut kolme tapaa -kirjoitusta tehdessäni, että siitä tulisi ohje! Uutta juttua varten tutkin tikkaushistoriaani huolellisesti.

HUOM! 15 näistä tikkausideoista voi toteuttaa ilman, että surruttelee vapaata konetikkausta!
Kiva, että seitsemänneksi kiri Jupiterin kuut -tilkkupeiton valmistujaistarina! Peitto on vähän eri näköinen kuin tilkkutyöni yleensä, mutta tykkään siitä kovasti. Se näyttää käytännölliseltä tai käyttökelpoiselta tai jotain.
Kuudenneksi suosituin kirjoitukseni liittyi syyskuun Raitahaaste-tekemisiin. Kirjoitin muutaman totuudeksi mieltämäni asian saumanvaroista tilkkuharrastuksessa. Siinä on ehkä muutama hyödyllinen vinkkikin.

Yleensä valmiit tilkkutyöt saavat paljon ruutuaikaa, mutta viidentenä listalla on tilkkupeitto, joka on vasta alkutekijöissään. Projekti oli mielestäni kiva, ja lopputuloskin on kyllä kiva: Fantasiameri-tilkkupeitto! (Sen valmistujaistarina ei jostain syystä yltänyt kymmenen katsotuimman joukkoon.)
Neljänneksi kipusi – jälleen todennäköisesti ulkoisen paineen ansiosta – kirjoitukseni, jossa julkistin Raitahaasteen osallistumisohjeet, säännöt ja palkinnot. 

Nyt päästään palkintopallille. Noinkohan päivitykset ansaitsevat "podium-juustot," joista kuulin pari vuotta sitten erään kisassa menestyneen urheilijan mainitsevan? 

Pronssisijan nappasi Raitahaastetta varten tekemäni päivitys, jossa annoin kuusi ideaa valmiskaitaleiden käyttöön. Mukana tietysti kuusi erilaista tilkkupeittoa, jotka ompelin aikoinaan kaitalepaketeista. Moniko mahtaa innostua käyttämään jotain näistä ideoista tehdessään tilkkupeittoa kaitaleista?

Hopealle ylsi Tupla vai kuitti -tilkkupeiton valmistujaistarina. ONNEKSI sain työn valmiiksi, enkä totisesti ihan nopeasti rupea värkkäämään uutta työtä pienistä economy-blokeista! Oli vähällä, ettei projekti jäänyt vaiheeseen. Pikkukolmiot alkoivat totisesti loppua kohti tympiä.
Eläköön! Kultaa sai ohjepäivitys tilkkupeiton reunan kanttaamisesta. Tein ensimmäiset kanttausohjeet jo vuosia sitten, mutta päivitin ja uudistin ohjeet vuonna 2021. Hienoa, että ohje tuntuu aina vain ajankohtaiselta!

Bonusnosto

Yksi suosituimmista joulukuun 2021 kalenteripäivityksistä käsitteli kahta eri periaatetta rakentaa tilkkupintaa. Kumpi mahtaa olla se minulle sopivampi tapa, mitä luulet?

Entiseen tapaan aion piakkoin esitellä myös kolme tai neljä viimevuotista kirjoitustani, joille toivoisin muutaman katselukerran lisää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

tilkkupeiton reunan kanttaaminen.