kannattaisiko katsoa nämä neljä?

Tutkin tovi sitten viime vuoden blogikirjoitusteni katselukertoja ja huomasin, etteivät kaikki kirjoitukset olleet tavoittaneet yleisöä siinä määrin kuin olisin luullut. Tässä neljä vinkkiä sinulle. Kannattaisiko sinun sittenkin lukea vielä nämä juttuni?

Suosittelen - nr 1

Tietenkin valmistan pussukoita sellaiseen tahtiin, ettette ehkä tahdo pysyä perässä, mutta silti toivoisin, että tämä Kylkiruoto-tilkkupussukan valmistujaistarina saisi vielä muutaman katsojan lisää.

Jos nimittäin haluaisit itse valmistaa saman tapaisen, jutussa on linkki ohjeeseen, jonka mukaan voit ommella kivan kalanruotokuvion tilkuista. Katso ihmeessä!

Suosittelen - nr 2

Hei, ja tilkkutyövälineistä kertovien juttujen luulisi kiinnostavan! Kai te sentään haluatte tietää, mitkä ovat mielestäni ne tärkeimmät tai kätevät välineet?x
HUOM! Jutun lopussa on vielä linkki kiinnostavaan blokkiohjeeseen.

Suosittelen - nr 3

Joulukalenterikirjoitukseni olivat kaikki suosittuja, ja sain teiltä ihania ja kannustavia kommentteja niihin. Ilmeisesti ette koe tarvitsevanne opetuksiani kannustamisessa, sillä 17. luukun kirjoitus ”arvostele omia töitäsi kannustaen” ei ollut kovin suosittu.

Lukekaa se silti! Olen aika ylpeä, että keksin tähän ihan mallirepliikkejäkin. Olen myös varma, ettette suinkaan aina muista olla tosi ystävällisiä itsellenne, varsinkaan jos teette jotain virheitä.

Suosittelen - nr 4

Värikuningatar-peiton valmistujaistarina ollut kymmenen suosituimman kirjoitukseni joukossa. Jaoin sen kuvan Instagram-tililläni, ”mieluisin valmistamani tilkkutyö vuonna 2021” -haasteen puitteissa. Se sai hämmentävän määrän tykkäyksiä ja kehuja. Mutta te, rakkaat lukijat, te ette kiinnostuneet tuosta peitosta yhtä paljon kuin esimerkiksi Jupiterin kuut -tilkkupeitosta. Ihmeellinen juttu!
Jään odottamaan, millaisia katseluvyöryjä nämä neljä kirjoitusta vielä saavat! (Vai saavatko?)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

tilkkupeiton reunan kanttaaminen.