ompelupöydällä: bento box.

No niin, pääsin kuin pääsinkin sommittelemaan bento box -tilkkublokkejani. Ompelin muutamia sellaisella periaatteella, että ompelisin joka toisen kulman tummaksi ja joka toisen vaaleammaksi.

Huomasin kuitenkin useampaa blokkia yhteiskuvaan asetellessani, että lopputulos näyttääkin sekavalta. En pitänyt tästä sommitelmasta:


Enkä liioin tästäkään sommitelmasta:


Päätin sitten sommitella blokit niin, ettei kulmien välillä olisi yhtä kova kontrasti, ja että kapea neliöviiva olisi yhdessä blokissa aina joko tumma tai vaalea. Ompelin ensin kaksi blokkia nähdäkseni, toimisiko toinen ideani paremmin:


Hmm, näytti lupaavammalta. Ompelin sitten pari tummaneliöistä blokkia lisää:


Taidan purkaa aiemmalla periaatteella jo ompelemani blokit ja ommella tällaisia kivampia. Hyvä, että ompelin blokkeja vähän kerrallaan enkä tehnyt koko pinoa kerralla valmiiksi!

Blokkien ompelemisen välillä kokosin pari tilkkupintaa tilaustyöpussukkaa varten. Pussukan pitää olla isompi kuin yleensä ja sen väreiksi annettiin oranssi ja sininen. Minulla olikin hauskaa käydessäni läpi lähimpiä tilkkupinoja. Otin sieltä jokaisen oranssin ja jokaisen sinisen – mutta vain nättejä kankaita!

Ompelin tilkut yhteen ja täydensin syntyneitä pintoja parilla pitkästä kankaasta leikkaamallani kaitaleella. Luulisin, että tästä pussukasta tulee hauska:


Kissa ahkeroi koko ajan kanssani:


Huomenna onkin vuorossa perinteiseen tapaan koko tilkkuvuoteni yhteenvetopostaus. Luettelen siinä töitäni, paljastan vuoden hitit ja hudit, tutkailen tälle vuodelle esittämieni toiveiden toteutumista ja kerron myös toiveeni ensi vuodelle!

Kommentit

Irma sanoi…
Hyvin ne hommat etenee kun on reipas kaveri apulaisena;)
Pirjo sanoi…
Hieno peitto tulossa:) Kiva malli. Houkuttaisi myös tehdä tuo:) Hyvää Uutta Tikkuilu vuotta 2020!
Tilkunviilaaja sanoi…
Kaveri on tosiaan hyvin reipas! Hänen tehtävänään on generoida söpöyttä, ja sen tehtävän hän hoitaa mallikkaasti!
Tilkunviilaaja sanoi…
Kiitos! Suosittelen kokeilemaan - tilkkublokkiaihiot syntyvät joutuisasti, ja niiden sommittelemisen jälkeen pääset vielä sommittelemaan noita neljän palan yhdistelmiä. Tuplamäärä kivaa tekemistä!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.