suosituimmat!

Tutkin viime vuonna julkaisemieni blogikirjoitusten katselumääriä ja esittelen teille viime vuoden suosituimmat. Tältä näyttää kuvallinen yhteenveto suosituimmista postauksista:
Jotenkin sekalaista seurakuntaa he näyttävät olevan, mutta ei haittaa: jokaiselle jotakin.

Lähden liikkeelle loppupäästä ja päätän katsaukseni vuoden suosituimpiin, joille jaan pronssi-, hopea- ja kultamitalin.

Kymmenenneksi luetuin kirjoitus paljasti kolme koetta, jotka jokaisen tilkkublokin pitää läpäistä. Ketä sellainen nyt ei kiinnostaisi?! Minun oli itsenikin pakko kurkata kirjoitus uudelleen, sillä olin ehtinyt jo unohtaa, mitkä tiedonjyvät siinä jaoinkaan.

Yhdeksäntenä on kirjoitus, jossa esittelen kauan sitten ompelemani Talviomenoita-nimisen tilkkupeiton. Se on varmaan lukijoiden silmiin näyttänyt ihan uudelta.

Kahdeksanneksi suosituin kirjoitus esittelee valmiin tilkkupeiton, jolle annoin nimeksi Tuikkikaa! En ihmettele, että kirjoitusta on katsottu, sillä peitto on tämänhetkinen suosikkini.

Seitsemänneltä sijalta löytyy jälleen vanha tilkkupeitto; sellainen, jolla ei edes ole nimeä. Tämä sitten taas EI ole millään muotoa suosikkini.

Kuudenneksi katsotuin kirjoitukseni viime vuonna esitteli uuden systeemin ommella suoria raitapötköjä jäännöskaitaleista tai -paloista. Resurssivinkit kiinnostavat aina!

Ei ole ihme, että järjestyksessä-kirjoitus kiri viidenneksi. Olihan siinä heti ensimmäisenä kutkuttava Ennen-jälkeen-kuvapari. (Ennen- ja jälkeen-tilanteiden välinen ero ei ollut suorastaan henkeäsalpaava.) 

Totta kai tikkaustavat kiinnostavat, joten kolme uutta tapaa tikata tilkkupinta sai neljänneksi eniten katselukertoja viime vuonna.

Jännitys tiivistyy: pääsemmehän jo top-kolmoseen!

Pronssia seitsemän tilkkuilijatyypin kuvaukselle! Tämä olisi varmasti ollut vielä suositumpi, jos olisin osannut tehdä kirjoituksesta testaa-itsesi-koneen!
Hopeaa Iloinen yllätys -tilkkupeitolle blokkiohjeineen! Se sai paljon katselijoita, sillä se oli Käsityöblogit-ryhmän joulukalenterin luukkuna numero kolme. (Kuvassa näkyy kuitenkin Iloinen yllätys -tilkkupeiton sisar eli Vanhat ystävät -peitto.)
Kultaa kukkakedolle! Esittelin helmikuussa juoponpolkublokeista rakentamaani, kukkakuvioista tilkkupeittoa, jolle annoin nimen Kangasvuokko.
Onnea voittajalle! Kiitokset lukijoille!

Esittelen piakkoin myös neljä vähemmille katselukerroille yltänyttä kirjoitusta, joiden itse soisin tulevan vielä nähdyiksi.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kiitos, Tilkunviilaaja!

Löysin luoksesi kalenterista ja olen hurmaantuneena selannut sivuja päivittäin, monta kertaa. Hyviä vinkkejä, inspiroivia töitä! Tapani tehdä on samantapaista - katsotaan, mitä tästä jämäkasasta mahtaa tulla! Käyttöön otettu heti termi RESURSSI sekä valokuva kankaista mustavalkoisena.

Hyvää tilkkuiluvuotta toivottaa Tilkkumummo

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.