kolme projektia.

Hyvää uutta vuotta, hyvät lukijat! Minulla ei vielä ole valmista esiteltävää tältä vuodelta, mutta työstän kolmea projektia limittäin, joten voisi kuvitella valmistakin syntyvän piakkoin.

Uusin projektini on tosi yksinkertainen, mutta mielenkiintoinen. Suorakaiteen muotoisia paloja vain sommitellaan vaaleutensa ja tummuutensa perusteella järjestykseen ja ommellaan pötköiksi. Leikkasin innoissani ensin monta sataa tilkkua, kaiken värisistä ja vaikka miten kuvioiduista kankaista. Muutaman yksivärisen kankaan löysin sentään myös mukaan.

Näytinkin jo ensimmäisen pötköni, mutta sen jälkeen pötköjä on syntynyt lisää. Ensin minulla oli niitä kolme:
Sitten kuusi:
Ja vieläkin useampi:
En pysty ottamaan kuvaa koko pötkörivistä enkä saa kunnollisia kuvia muutenkaan, koska valo ei riitä edes keskipäivällä.

Otin huvikseni myös kuvan, jossa näkyvät kaikki kolme aktiivista projektiani. Ompelen sekä Säästöblokkeja että Blue North Strong and Free -blokkeja pötköjen välillä niin ettei minun tarvitse katkaista lankaa välillä.
Olen ommellut kolme näitä monimutkaisia blokkeja, tai oikeastaan neljä. Ensimmäisessä ompelemassani ei tumman ja keskivärisen välillä ollut riittävästi kontrastia.
Nyt minulla ei ole leikattuna paloja uuteen blokkiin. Leikkaamiseen menee tovi, sillä yhdessä blokissa on nopeasti laskien 73 palaa.

Kommentit

Raija Niemilä sanoi…
Eikö 3 projektia yhtä aikaa ole ihan vakio. :D
Tuo iso tähtiblokki on tosi ihana. Sitä olisi kiva kokeilla, mutta ensin vähän pois keskeneräisiä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.