runsaasti väriä.

Blogini on kaukana ajantasaisesta, sillä tänään esittelemäni Runsas-tilkkupussukka valmistui jo huhtikuussa! Kääk!

Kuten niin moni tätä ennen, hänkin sai alkunsa resurssipalakasoista. Tarkkasilmäiset ja -muistiset näkevät kohtsiltään, että ainakin osa tilkuista esiintyi edellisessä kirjoituksessani ”improvisoi tilkuista”.
Muistan, että kiirehdin kuvaamaan valmiin pussukan myöhään iltapäivällä, jolloin puutarhaan lankesi hetken aikaa aurinko. Kevät oli muistini mukaan vähäaurinkoinen. Olin koko pimeän syksyn ja talven odottanut, että pääsisin ottamaan kuvia kunnon valossa, mutta huhtikuun loppupuolikin oli vielä liian aikaista.
No, ihan sopivasti Runsas-pussukan värit sentään toistuvat. Epämääräinen nurmikon ja sammalen sekoitus eli puutarhamme yleisin pinta näyttää sekin ihan hauskalta kuvassa! Haha!

Taas kerran ompelin pussukan Noodleheadin Open Wide Zippered Pouch -tutoriaalin mukaan – tosin minun ei ole enää aikoihin tarvinnut katsoa sitä, vaan osaan sen ulkoa.

Sen sijaan pystyn näköjään kehittämään uusia virheitä, joihin sorrun. Tämänkertainen on peräti yhdeksästoista erilainen!

Ompelin pussukkaan kaksi sivulenksua ja kiinnitin ne vastakkaisiin pussukkakappaleisiin niin, että ne osuivat samaan sivuun kumpikin. Ommellessani pussukkaa pussiin pohdin lyhyesti, enkö sittenkään ollut tehnyt kahta lenksua – no en kai sitten, koskapa toiselle puolelle sellaista ei osunut.
Mutta voih! Taas olin tehnyt virheen ja jouduin turvautumaan parhaaseen ystävääni eli ratkojaan.

Seuraavassa kuvassa vetoketjun päähän ompelemani kuusikulmiopala on niiiiin edukseen, että!
Runsas-vetoketjupussukka sai nimensä siitä, että sen värimaailma näyttää runsaalta tai pramealta. Intensiivisen värisiä tilkkuja!
Runsas-tilkkupussukka on siis Avoin-mallistoa ja strategisilta mitoiltaan seuraavanlainen: 
  • Korkeus noin 16,5 cm
  • Leveys ylhäältä noin 21,5 cm
  • Pohjan leveys noin 7 cm.
Jos haluat tutustua muihin keksimiini pussukantekovirheisiin, löydät ne näistä kirjoituksista: 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.