persikkaisia unelmia.

Persikka ei ole lempivärini, mutta silti Unelmia-tilkkupussukka miellyttää silmääni! Satuin saamaan siihen kaiken kohdalleen mittasuhteita myöten.

Paitsi että se yhdeksästoista ompeluvirhe sattuikin tätä pussukkaa eikä Runsas-pussukkaa ommellessa, kuten eilen kirkassilmäisesti väitin.
Unelmia-tilkkupussukan pinnassa on paraatipuolella pari Ohituskaista-peiton ompelusta yli jäänyttä blokkia ja luullakseni myös Noususuhdanne-peiton ylijäämiä.

Kääntöpuolella on Naapurisopu-peiton tasoituksesta jääneitä kolmioita.
Tämä on selvästi Unelmia-pussukan toinen puoli tai kääntöpuoli, ei se paraatipuoli. Tilkkupinta on mukiinmenevä, mutta ei hivele silmää. Katsokaa nyt vaikka, miten paljon kivammalta tämä etupuoli näyttää:
Unelmia-tilkkupussukka on Avoin-mallistoa ja kooltaan tällainen: 
  • Leveys ylhäältä noin 27 cm 
  • Korkeus noin 18,5 cm 
  • Pohjan leveys noin 8 cm.
Pussukka näyttää kuvassa vähän pullealta. Ehkä olin tunkenut sen sisään parin villasukkia?! Huhtikuussa, tämän valmistujaispäivänä oli vielä käyttöä villasukille. Ja myöhemminkin keväällä!

Olen mieltynyt kuusikulmion muotoisiin vetoketjun päättölipareisiin. Minun mallineellani syntyy juuri sopivan leveä kuusikulmio, että vetoketjun pystyy juuri ja juuri sujuttamaan kahden yhteen ommellun sisään. Välillä se sujuttaminen ei suju kovin hyvin, mutta aina olen lopulta saanut kaiken äherrettyä suoraksi.
Vuorikappaleissa on myös hempeitä paloja. Kukallinen kangas on Noususuhdanne-peiton ylijäämiä. taustakappaleen ylijäämää.
Parasta ottaa näppäimistö kauniiseen käteen ja näpytellä lisää valmistujaiskertomuksia! Minulla on vielä yksi tilkkupeitto ja pari muuta juttua esittelemättä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.