jälleen uusi, kirjava pussukka.

Uusin tilkkupussukkani sai nimen tyttären kissan salanimestä, joka on Pirjo. Esittelen teille siis vetoketjupussukan nimeltä Pirjava:
Tässä pussukan kummi "Pirjo" ohjaa työtäni. Hän on suunnattoman söpö!
(Keksitte varmasti, että yhdistin Pirjo-nimeen sanan kirjava, joka kuvaa suunnilleen kaikkia ikinä ompelemiani tilkkutöitä.)

Myös Pirjavan pinnoissa on Ohituskaista-tilkkupeitosta yli jääneitä blokkeja sekä kuittiompelun tuloksia. Silti tämäkään ei sykähdytä yhtä paljon kuin Unelmia-pussukan paraatipuoli.
Sykähdystä ei kuulu, vaikka istutan Pirjavan äärikulahtaneelle puutarhatuolille pihaan. (Yleensä työ kuin työ näyttää hehkeimmältä kun sen kuvaa jonkun kuluneen tai vintagoituneen aiheen vieressä.)
Luulenpa melkein, että tämä sininen puoli Pirjava-pussukasta miellyttää silmääni enemmän kuin tuo punertava.
Kuvassa Pirjava poseeraa sahapukin päällä. Taustalla kaikenlaista puutarhaan itsekseen kasvanutta kukkaa. Koska kamera osaa kätevästi sumentaa taustan, kuva ei paljasta, että kukat ovat enimmäkseen rikkaruohotyyppisiä.

Pirjava on Avoin-mallistoa ja sen strategiset mitat ovat nämä: 
  • Leveys ylhäältä noin 28 cm 
  • Korkeus noin 17,5 cm 
  • Pohjan leveys noin 7 cm.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
German:
Die blaue Seite ist schöner, vor allem auch, weil ich blau mag!
Der Stoff mit den Gänsen und den Bäumen wird nicht weit von hier gedruckt. Ein sehr altes Kindermotiv. Hier mehr: www.westfalenstoffe.de Hat eine weite Reise gemacht.
Ich freue mich immer über die schönen Quilts!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.