valmis pussukka unohtuneesta tilkkupinnasta.

Edellinen valmistunut vetoketjupussi oli jättiläismäinen – tämä uusin on taas pieni. Teokseni ovat kaikkea muuta kuin standardikokoisia! Pussukan nimi on Kolmiotrokari, ja se rakentui puolivalmiiden ja orpoblokkien kasoista putkahtaneen tilkkupinnan ympärille.
Tunnistan, että Kolmiotrokarin tumman puolen keskiosan tilkkupalat ovat jääneet yli Massey Ferguson -tilkkutyöstä. Sen blokkimalli perustui raidallisista kaitaleista koottuihin paloihin. Palat tasoitettiin lopuksi, ja siinä prosessissa syntyi hirveä määrä haaskiota. Olen kyllä käyttänyt melkein kaikki haaskiot eri projekteihini, niin että ne eivät menneet hukkaan.

Heikompi luonne olisi heittänyt ylijäämäpalat vain roskiin. Minä olen aina lujana ja säästän kaiken. (Huokaus!)

Toisella puolella näkyy leppäkerttuja ja aavistus traktorista. Tähänkin olen käyttänyt ylijäämäpaloja, nimittäin bonus-kolmio-neliöitä. En jaksa muistaa, mistä projektista pienimmät ovat, mutta pohjan tietämillä näkyvä yhdistelmä kellanvihreääkuviollista ja valkopohjaista kuviollista on koottu kolmiopaloista, jotka jäivät yli leikatessani neliöitä Talisman-tilkkupeittooni. 

(Jos Talisman-mallisen tilkkutyön ompeleminen kiinnostaa, niin Tilkkunen myy englanninkielistä, pdf-muotoista kaavaohjettani verkkokaupassaan.)
Vuorikappaleessa näkyy kokonaisia traktoreita. Olen sitten ty-kän-nyt tästä kankaasta! Ostin sen Espoon Menita Outlet -myymälän alakerrasta silloin kun he vielä myivät tilkkukankaita siellä.
Kolmiotrokari-nimen pussukkani sai, kun kokeilin järjestää sanojen ”kolmio” ja ”traktori” kirjaimia eri järjestykseen. Käytin ilmaistyökalua, joka taisi tuottaa minulle trokari-sanan. Pidin ajatuksesta! Kolmiotrokari-nimi oli löytynyt!

Aina en jaksa keksiä aivan yhtä luovia nimiä. Olen paraikaa pohtimassa nimeä tämän jälkeen syntyneelle pussukalle, ja kaikki mieleen putkahtavat nimet ovat olleet tylsiä. Toivon silti onnistuvani vielä, jotta en joudu antamaan söpölle pussukalleni tylsää nimeä.
Kolmiotrokari-tilkkupussukka on Avoin-mallistoa ja sen mitat ovat seuraavat: 
  • Leveys ylhäältä noin 22,5 cm
  • Korkeus noin 12,5 cm
  • Pohjan leveys noin 5 cm.
Kolmiotrokari on jo 18. tänä vuonna ompelemani pussukka! Enää kolme kappaletta, niin saavutan keskimääräisen ahkeruustasoni. Veikkaan, että ylitän lukeman.
Tulipa kiva kuva tähän viimeiseksi! Hortensiamme on vaihtanut väriään kermanvaaleasta pinkkireunaiseen. Söpö!

Kommentit

Sinikka sanoi…
Olipa hauska nimi pussukalla.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.