punaista, sinistä ja valkoista.

Muutama päivä sitten sain valmiiksi tilkkupussukan, jonka väritin hiukan eri tavalla kuin yleensä. Pussukan nimi on Marit, ja tässä hän poseeraa kivojen kesäkukkien kanssa:
Tiedän, että kesäkukkapurkissa on myös kukkivaa rikkaruohoa, mutta antaa olla. Kokonaisuus on kiva. Ja jos rikkaruoho alkaa viedä elintilan kunnon kukilta, kiskaisen sen pois!

Ompelin vaihteeksi pussukan, jonka kumpikin puoli on jokseenkin samanlainen. Väritys on muutenkin melko hillitty! Kokosin väriosuudet pienistä tilkuista, mutta pitäydyin suunnilleen samoissa sävyissä. Tilkkupintoja oli kiva rakennella näinkin!
Sisällä on kiva, lomailuun viittaava kuva. Niin, ja sateenkaaren värisiä sydämiä. Toivon tilkkupussukan uuden omistajan ilahtuvan katsoessaan Marit-pussukkansa sisään! (Saattaa olla, että piilotan sinne vielä toisen, syötävän yllätyksen.)
Minun on merkillisen vaikea päättää pussukoiden vuorikankaista. Olen niin kiintynyt tilkkuihini, että en raaskisi käyttää isompia paloja. Pienimmistä paloista tulisi liian tönkkö vuori. Enkä halua leikellä pitkiä kankaitanikaan – saatanhan tarvita niitä muihin projekteihin! Alan aivan turhautua itseeni.

Marit-vetoketjupussukka on Avoin-mallistoa ja se on kooltaan seuraavanlainen: 
  • Leveys ylhäältä noin 26,5 cm
  • Korkeus noin 17 cm
  • Pohjan leveys noin 7,5 cm.
Asettelin Marit-tilkkupussukan poseeraamaan puutarhapenkille. Kännykkäkamerani osaa ottaa kuvia, joissa etuala on terävä ja taka-ala sumea, ja olen alkanut tykätä penkkiasetelmasta vielä enemmän kuin ennen.
Nyt valmistui kolmastoista pussukka tänä vuonna. Enää yhdeksän lisää, niin saavutan keskimääräisen lukeman!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.