tilkkutyöbingon tilanne.

Vuoden alussa värkkäämäni tilkkutyöbingolappu oli jäänyt aivan unohduksiin, mutta onneksi sentään muistin sen ennen kuin vuosi 2020 on ohitse!

Viimeksi tutkailin lappustani toukokuussa 2020, jolloin olin saanut siihen seitsemän ruksia. Tänään huomasin, että hyvänen aika, bingolappuhan on melkein täynnä!
 

Lisäsin tänään kokonaista viisi rastia:

  • Ainakin yksi ompelemani tilkkupeitto on ”ehkä kivoin ikinä”. Minua huvittaa, että olen kirjoittanut ”ainakin yksi,” ihan kuin varmana siitä, että ompelisin vuoden aikana useamman kuin yhden tilkkupeiton. No, ompelinhan minä, mutta silti! Muahhahhah!  • Tyhjennän yhden jäännöspalakassin. Koska tein megahienon jäännöspalajärjestelyn ja kokosin suurimman osan tilkuistani värien mukaan lajiteltuina useampaan säilytyslaatikkoon, katson tyhjentäneeni jäännöspalakassin tai kaksikin. Tai kolme.
  • Toteutan ohjeen tai idean Make Modern -lehdestä. Olen paraikaa ompelemassa työläitä economy-tilkkublokkeja, joista minun on tarkoitus jonain päivänä ommella tilkkupeitto. Idea ja myös ohje blokkeihin on kuin onkin Make Modern -lehdestä.


Jäännöspalakassin tyhjentäminen ja Make Modern -lehden ohje liittyvät yhteen. Keksin nimittäin, että käyttäisin värijärjestykseen saamiani jäännöspaloja lehdestä löytämääni Economy-blokin malliin. Melko pian projekti levisi niin, että leikkasin mukaan vaikka mitä kankaita, mutta jäännöspaloista se alkoi. 
 
  • Ompelen jonkun kanssa yhdessä. Vaikka fyysiset tapaamiset kenenkään kanssa ovat olleet kortilla maaliskuusta lähtien, osallistuin kivaan online-tapaamiseen, jonka aikana ompelimme yhdessä ja juttelimme samalla.
Useampia tilkkutyöbingoruutuja en taida saada ruksittua. Järvenpään tilkkupäivät peruttiin, joten siihen ei to-del-la-kaan tule rastia. En usko viitsiväni arvostella kahta tilkkuaiheista kirjaakaan, koska tilkkukirjavarastooni ei pitkiin aikoihin ole eksynyt uusia kappaleita. Enkä taida näillä näkymin ommella myöskään vaatekappaletta.

Näistä puutteista huolimatta tilkkutyöbingoni kuitenkin onnistui. Taidan mennä ostamaan itselleni palkinnoksi kahvipaketin. Ei kun menen lähipäivinä Lindtin myymälään ja ostan itselleni suklaarasian!

Kommentit

Tilkkureppu sanoi…
Hyvä sinä!!! Suklaarasia tai levy on todellakin ansaittu!
Pitää itsekin aktivoitua tilkkubingoon tai johonkin saman tapaiseen ja yrittää haastaa itseään tekemään jotain sellaista mitä ei ehkä muuten tekisi ja sitähän on mukava seurata, mitä on vuoden aikana tehnyt tai paremminkin saanut tehdyksi ja onko toiveet toteutuneet😊
Raija Niemilä sanoi…
NO, mutta sinulla on bingotilanne aivan mahtavasti. Suklaarasia on ansaittu. Minun bingoni on ollut ihan hunningolla. Postauksesi kannustamana teen omaani päivityksen tänä viikonloppuna!!!
Raija Niemilä sanoi…
Tilkkubingosi sujui mahtavasti. Suklaarasia on ansaittu.
Omani on jäänyt ihan retuperälle, mutta postauksesi innoittamana päivitän sen tänä viikonloppuna!
Raija Niemilä sanoi…
Kommentointi meni vaikeaksi. Niitä tuli useampi, kun ei näekään, menevätkö perille. Pöhköä meininkiä. Toivottavasti ei haittaa tämä sähellys.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

seitsemän tilkkuilijatyyppiä – tunnistatko näistä itsesi?