kurkistus karkkipussiin.

Sain pari päivää sitten valmiiksi peräti kaksi vetoketjupussukkaa. Ensimmäinen on nimeltään Hedelmäkarkki, koska se on kovin hedelmäisen värinen:
Toinen pussukka on vaaleampi ja sen nimi olisi ollut Vaahtokarkki, ellen olisi jo kertaalleen käyttänyt sitä nimeä. Onneksi oli tilkkutöiden nimiluettelo, josta tarkistin.

Pussukka sai sitten väliaikaisen nimen Ranskanpastilli, joka on sille myös oikein sopiva. Väliaikaisen nimen, sillä ompelin pussukan joululahjaksi. ** Kun lahjat on nyttemmin avattu, siitä tuli tietysti uuden omistajansa mukaan nimeltään Oona.
Kannattaa vilkaista, miltä vuoden 2011 huhtikuussa valmistunut Vaahtokarkki-pussukka näytti. Jutustelussani kaikuu historian siipien havina, ja kuvituksesta huomaa, että kuvauslaitteistoni on niistä ajoista huomattavasti kehittynyt.

Hedelmäkarkki-tilkkupussukan toinen puoli näyttää tältä:
Hedelmäkarkki on Avoin-mallistoa, aika pieni, ja nyt osasin tehdä siitä sopivasti leveän ja matalan eli mitoiltaan seuraavanlaisen: 
  • Leveys ylhäältä noin 19 cm
  • Korkeus noin 12 cm
  • Pohjan leveys noin 3,5 cm.
Ehdin lähimetsään juuri ja juuri niin, että aurinko vielä paistoi. Jos olisin odottanut viisikin minuuttia, olisin joutunut tyytymään tasaisempaan valaistukseen, mutta nyt sain tikkauskuvion piirtymään kivasti esiin:
Avoin-mallistoon myös kuuluva Oona-tilkkupussukka on kooltaan tällainen: 
  • Leveys ylhäältä noin 18 cm
  • Korkeus noin 14 cm
  • Pohjan leveys noin 4,5 cm.
Kuvauspäivänä Mies oli juuri kiinnittänyt uuteen pääoveemme naulan, johon hän ripusti valokranssin. Sain ikuistetuksi kranssin tuoreeltaan samaan kuvaan pussukoiden kanssa:
Olen halunnut valokranssin oveen jo vuosia, mutta meillä ei ollut pistoketta oven lähellä. Paristoilla toimivaa kokeilin kerran, mutta se hyytyi parissa viikossa eikä sen jälkeen suostunut toimimaan edes tuoreilla pattereilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.