monipuolinen.

Uusin tilkkupussukka ei oikeasti ole kuin kaksipuolinen, mutta siinä on monipuoliset värit ja voihan sitä käyttää moneen eri säilytykseen. Ehkä se onkin Monipuolinen-nimensä veroinen.
 

Monipuolinen-pussukan valmistuttua minulle ei tullut mitään mieleen, joten etsin netistä ”Word of the Day,” joka sattui olemaan multifarious (monipuolinen). Sana sopi nimeksi siinä kuin mikä tahansa muukin.

Naapurin (huom! Naapurin! Ei meidän!) jalkakäytäväosuudella oli herkullinen määrä keltaisia syksyn lehtiä. Totta kai Monipuolinen-pussukkani pääsi siihen poseeraamaan!


Syksy on ollut erikoisen lämmin. Meillä on edelleen tietysti lumetonta, ja kesäkukista marketoissa, orvokeissa, harjaneilikoissa ja hopeahärkeissä on edelleen muutama kukka. Muistan, että kouluikäisenä ihmettelin jo sitä, kun yksi ruusuistamme kukki kauniisti vielä lokakuussa. 

Monipuolinen-pussukka sai vuorikankaakseen jostain tilkkupeiton taustakappaleesta yli jäänyttä kaitaletta. Vihreä vetoketju on viimeisiä jäljellä olevia ketjuja, joita tilkkuystäväni Eija toi vuosia sitten minulle Koreasta.
 

No niin, tässä ne hopeahärkit ovat, mutta kukat eivät näy kuvassa. Muutama mukaan lennähtänyt syyslehti vain.


Erikoistarjouksena näet tänään neljä pussukkaa yhden katselun hinnalla. Monipuolinen-vetoketjupussukan takana ensin Rantaloma, sitten Mielenrauha ja ylimpänä Ikkunaprinsessa.
 

Monipuolinen on tänä vuonna 30. valmiiksi saamani tilkkupussukka. En ihmettelisi, vaikka ompelisin vielä pari lisää, sillä jäännöstilkkupinoni näyttävät koko ajan tosi houkuttelevilta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.