rantaloma.

Eipä ollut vaikea keksiä nimeä uusimmalle tilkkupussukalleni! Sen toisella puolella katseen kiinnittää pieni tilkku rantamökkikangasta, joten se sai tietenkin nimen Rantaloma.
 

Rannan sijaan Rantaloma-pussukka pääsi kivipaadelle. Ja jäkälöityneelle päärynäpuun oksalle:
 

Ompelin tilkkupinnat samassa erässä kuin edellisen valmistuneen eli Mielenrauha-pussukan pinnat. Näitäkin mitoitin mielestäni leveäksi ja kapeaksi, kirjekuorilaukun oloiseksi pussukaksi, mutta kyllä tästäkin tuli pussukka mallia ”pieni”. Se on kooltaan nimittäin seuraavanlainen: 
  • Leveys ylhäältä noin 20 cm
  • Korkeus noin 13 cm
  • Pohjan leveys noin 5 cm. 
Vetoketju on ommeltu Noodleheadin maanmainion Open Wide Zippered Pouch -ohjeen mukaan, joten jälleen on kyse Avoin-malliston yksilöstä.


Avoimuudesta puheen ollen, tässä Rantaloma-pussukkani poseeraa avoinna. Ompelin siihen vuorikappaleet yhdistämällä ensin kolme Tuikkikaa-tilkkupeiton taustakappaleesta yli jäänyttä kaitalepätkää ja yhdistämällä siihen sitten vaaleaa löytökangasta vuodelta ”en muista”.


Muistin kerrankin ommella sivulenksut valmiiksi jo siinä vaiheessa, kun vasta rupesin kokoamaan pussukkaa. Lenksut odottivat kiinnittämistään ompelukoneen vieressä. Löysin niihin juuri sopivan ruutukangaspalan, joka kuitenkin oli hivenen pitkä. Lenksut ovat pikkuisen omituisen näköiset suhteessa pussukan kokoon.
 

Pääasia kuitenkin, että lenksut löytyvät. Täytyyhän pussukassa olla jotain, mistä sitä voi kantaa tai mistä sen voi laittaa vaikka koukkuun roikkumaan. Eikö täydykin?!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.