blokkeja Economy-blokeista.

Uutta näytettävää Economy-blokeistani! Ompelin muutamia blokkeja yhdeksän kappaleen pinnoiksi, koska näiden melko pienten blokkien säilyttäminen jo korkeaksi käyneessä pinossa kävi vähän hankalaksi.


Sommittelin periaatteella tumma-vaalea-tumma-vaalea. Suurin osa blokeista on melko keskivärisiä ja vaaleita on tosi vähän. Koska halusin käyttää myös keltaisia blokkeja, otin niitä mukaan ja luokittelin ne "vaaleiksi". Tilkkupinta näyttää silmin katsottuna vähän ärsyttävältä, mutta valokuvassa keltaiset näyttäisivät toimivan aika kivasti.

Taidan silti jättää keltaiset pois seuraavista blokki-blokeistani: ainakin tuo melko keskellä oleva kirkas keltainen hyppää silmille!


Kuten näkyy, blokkeja on vielä – ja suurin osa näyttäisi olevan melko keskivärisiä. Näistä voi olla haastava rakentaa blokki-blokkeja periaatteella tumma-vaalea-tumma-vaalea! Minun pitää ehkä ommella muutamia vaaleahkoja blokkeja oikein varta vasten.

Kommentit

Raija Niemilä sanoi…
Tykkään kovasti muodostuvasta pinnasta. Paljonko tuon pikkublokin koko on?
Kiva ommella nyt varjoisassa paikassa.
Tilkunviilaaja sanoi…
Raija - Kiva, että tykkäät pinnasta! Blokki alkaa 2,5-tuumaisesta neliöstä. Sen ympärille ommellaan kahdesta 2,5-tuuman neliöstä leikatut kolmiot. Tasoitan näin syntyneen neliön 8,5-senttiseksi. Sitten ompelen kulmiin kahdesta kolmen tuuman neliöstä leikatut kolmiot ja tasoitan blokin lopuksi muistaakseni 4,5-tuumaiseksi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.