tilkkukuusityynyn napituslista.

Olipa muuten hienoa, että arvonnan tulos ilahdutti juuri sellaisena päivänä, jolloin ilahdutusta oltiin vailla! (En ole vielä ennättänyt postiin arpajaisvoiton kanssa, mutta pian!)

Työt etenevät hitaasti. Tänäänkin on täytynyt esimerkiksi leipoa kakku huomisiin myyjäisiin ja saunoakin piti. Kumpikin kivaa, mutta samaan aikaan ei kyllä ompelutyö onnistu. Jotain sentään.

Pengoin sekalaisten nappien purkin ja löysin sieltä juuri sen verran sopivan kokoisia ja värisiä nappeja, että saan napit neljän tyynyn napituslistaan:


(Tytär järjesteli löytämäni napit jouluiseksi asetelmaksi lattialle ja otti kuvankin.)

Napinlävet on ommeltu ja yksi nappikin on jo kiinni.

'
Napinompeluun vinkki: pujota (pitkä) ompelulanka neulaan kaksinkertaisena ja taita se vielä kaksinkerroin. Napin varmaan kiinnittämiseen riittää puolet vähemmän pistoja!

Kassikankaisen meikkipussukan viimeistely

Sain vetoketjun päähän tulevan lipareen kiinni ja taitelluksi, mutta ompelen sen kyllä ensin käsinpistoilla muotoonsa ennen kuin rohkenen ruveta sitä koneella tikkaamaan. Lipsahtaa vielä ompeleet vinoon. Vähän olen vielä miettinyt, pitäisikö vetoketjun kiinnityskaitaleet tikata koneella kertaalleen, ne kun näyttävät hiukan lepruilta.


Ja haamukuvioisten lasinalusten päällikappaleet ovat melkein valmiit!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.