PC-laukku – blogiarvonta/giveaway käynnissä

Viikonloppu meni mökillä ihanan rauhallisesti! Koneompelutöitä siellä ei voi tehdä, mutta olin kaukaa viisas ja otin mukaan punatulkkukankaisen PC-laukun, jota viimeistelin käsin ompelemalla. Laukku on suunnilleen pohjavaneria vailla valmis:


Mökillä kiinnitin vuorin pienillä pistoillla ja ompelin lisäksi pohjaan neljä nappia ”jaloiksi”. Kuvasta ei näköjään saa juuri mitään selvää. Pimeä vuodenaika on hankala! Kuvia ei tahdo millään saada onnistumaan!


Kokosin laukkuun vuorin aika monesta palasta, kahta eri kangasta yhdistellen. Siitä tuli aika kivan näköinen:Tilkkuavaimenperä

Siis tämä avaimenperä ei ole tilkkuavaimelle, vaan se on tilkuista tehty. Yhdistelin 5cm x 5cm –kokoisia paloja aina neljä yhteen ja ompelin sitten 4x4-blokit yhteen pieneksi ”tyynyksi”.


Avainrinkula on uusiokäytössä. En muista, mistä hajonneesta avaimenperästä se on kotoisin. Kokeilin ommella rinkulalenkin tyynyn kulmaan.


Luultavasti ompelen seuraavilla kerroilla (mikäli niitä tulee) lenkin tyynyn keskelle. En jotenkin tykkää tästä; tämä ei ole niin siistin näköinen kuin voisi olla.

Naukuvaiset-lasinaluset valmiina

Pyydän anteeksi epätarkkaa kuvaa. Yritin ottaa valmiista ”Naukuvaiset”-nimisestä lasinalussetistä kuvan luonnonvalossa (ikkunalaudalla). Ilmeisesti kamera tarkensi jonnekin muualle kuin oli tarkoitus. Kokonaiskuvan tästä kuitenkin ehkä saa.


Aluset on tikattu kuparinruskealla tikkauslangalla ihan reunasta, paininjalan päästä reunasta ja hyvin läheltä keskineliötä. ”Kissataulu”-kuvioita en raaskinut tikata lainkaan.

Blogiarvonta/giveaway jatkuu vielä huomisen!

Eli osallistumisaikaa on vielä 9.11.2010 asti.

Tilkunviilaajan 1-vuotisjuhlan kunniaksi järjestämässäni blogiarvonnnassa voittona on Hauhau-vetoketjupussukka, jossa sisällä vielä nippu kivoja kankaita.

Osallistuaksesi jätä kommentti 2.11.2010 päivättyyn postaukseeni. Anna kommentissa ideoita siihen, mitä joulukankaista voisi ommella täksi jouluksi. Muista antaa jonkinlainen vinkki yhteydenottoon siinä iloisessa tapauksessa, että voitat!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.