valmis pinkki-musta-valkoinen pussukka.

Kivan koirakankaan innostamana musta-valkoisista ja pinkeistä jäännöspaloista kokoamani pussukka on valmis ja se sai nimekseen Piparminttupennut.


Pussukka seisoo tukevasti tyhjänäkin, kun sitä vähän muotoilee:


Toinen puoli näyttää tältä:


Sain koiratilkut osumaan pussukan näkyviin osiin, ja pohjassa on siis vain jäännöspaloja:


Tämäkin pala on juuri sopivasti näkyvissä eikä solahda pohjan puolelle:


Vetoketjupussukkani vuorikangas on mehevän pinkki. Olen myös tyytyväinen, että maltoin tehdä pussukkaan sisätaskun. Sellainen tekee pussukasta jotenkin laadukkaamman.


Pussukan strategiset mitat:
  • Leveys ylhäältä noin 27cm
  • Korkeus noin 18cm
  • Pohjan leveys 8.5cm.
Noudatin tilkkuystäväni Soilen vinkkiä ja käänsin vetoketjua ommellessani vetoketjun päät sivulle, sauman sisään. Valmiina pussukan vetoketjukulma näyttää siis tältä:


Pussukka olisi ehdottomasti tarvinnut mustan vetoketjun, mutta jouduin tyytymään tummansiniseen. Sininen on onneksi niin tumma, ettei ketju näytä pahalta.

Puna-valkoinen päivitys

Sain joulun alla vastustamattoman innon tehdä kokonaan puna-valkoiset pussukkapinnat ja ryhdyinkin tuumasta toimeen. Lopulta tilkkupinnoista tuli tämän näköiset:


Minulle näyttää olevan mahdotonta pitäytyä edes kahdessa värissä! Mukaan hivuttautuu muita värejä ihan väkisin. No, lopputulos on kyllä puna-valkovoittoinen. Kelpaa.

Ihanuus

Tavoistani poiketen pidin yhden tekemäni pussukan itse. Soilen upeista jäännöspaloista kokoamani Ihanuus-pussukka on minun, ja se pääsi eilen illalla tositoimiin:


Olin menossa saunaan ja otin yläkerrasta mukaani tavanomaista yhtä purkkia enemmän tuotteita. Mietin hetken, miten saisin ne kaikki kulkemaan käsissäni, ja sitten tajusin voivani käyttää Ihanuus-pussukkaa tuotepurnukoiden siirtelytehtävässä. Tuntuipa ylelliseltä!

Kommentit

Tilkkureppu sanoi…
No johan tuli komia pussukka ja tuo sisätasku on kyllä hyvä!
Nyyti sanoi…
Ihania pussukoita! Olen ajatellut, josko ensi vuonna opettelisin tekemään tilkkutöitä, juuri jotain tämäntyyppisiä!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.