taas valmis tilkkupussukka.

Esittelin uusimpaan pussukkaan tekemiäni tikkauksia jo aikaisemmin ja nyt olen saanut pussukan kootuksi. Tässä se on: Keltaisen kissan farkkukesä –pussukka.


Mutkittelevat tikkaukset eivät oikein erotu farkkukankaasta tässä kuvassa, mutta tässä seuraavassa ne näkyvät paljon paremmin:


Samalla periaatteella toteuttamani tikkaukset erottuvat myös ysärikukikkaalta pohjalta:


Uusin pussukka on aika pieni:
  • 19cm leveä ylhäältä
  • 12.5cm korkea
  • pohjan leveys 6.5cm
Olin päättänyt käyttää mini-mini-pientä tarjousvetoketjua, mutta se oli vain noin 12cm pitkä. Ompelinkin sen kumpaankin päähän vähän jatkokangasta. Lyhyistä lyhin, jatkettu vetoketju avoinna:


Vetoketju kiinni:


Jälkikäteen ajatellen minun olisi pitänyt ommella kangaskappale lähemmäs ketjun vetopäätä. Nyt vetopään ja kangaskappaleen väliin jää omituinen reikä. No, ei voi mitään. Voin tarvittaessa mainostaa pussukkaa vaikka että siinä on uniikki kurkistusaukko.

Pussukka ja sen kaveri:


Hyvää joulunodotusta!

Kommentit

Tilkkureppu sanoi…
Mainion näköisiä pussukoita! Nämä sinun pussukat ovat niin kivoja ja innostavia! Keksit kivoja nimiä pussukoille ja se on hauskaa!
Soile Kivinen sanoi…
Voit mainostaa pussukkaa lisäksi sillä, että siihen mahtuu pitkätkin siveltimet. ja roskat voi ravistaa kätevästi pois ilman että tavarat tippuu.
Tiinatei sanoi…
Minulla oli ihan sama käyttöehdotus pussukkasi reiälle kuin Soilelle. Ja siitähän se tuulettuukin, ei ala haista tunkkaiselle. Kivat kankaat jälleen.
Marle sanoi…
Kissapussukka on ihana.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.