onko tässä maailman kaunein kangas?

Käytin yhteen kivoista raitablokeistani kangasta, joka on kuuleman mukaan maailman kauneinta. Töölön Tilkkupajan Soilen tytär on näin puhunut.

Tilkkutyöt: Kiva raidallinen tilkkublokki jäännöskankaista.

Hänen suosikkikankaansa on blokin keskikappaleessa oleva lemmikkikuvioinen. Kaunis kangas, mutta pidän vielä enemmän näistä tummista.

Raitojen vihertävä on ehkä lupiinikuvioista Kaffe Fassett –kangasta (tai sen tyyppistä), isot kuviot eivät oikein erotu tässä. Sinisävyisemmän kankaan olen myös saanut tilkkuiluystävältäni Syyringistä, mutta en enää jaksa muistaa, keneltä.

Tuo tummin sinikukkakangas on sopinut aina minkä tahansa kankaan kanssa. Lopputulos on poikkeuksetta ollut tyrmäävän hieno.

Näytän vielä nämä kivat raitablokit. Huom, vaikka kummassakin on sama ruskea reunakangas ja vaaleampi keskusta, lopputulos on aika eri näköinen:

Tilkkutyöt: Kiva raidallinen tilkkublokki jäännöskankaista.

Näistä ei siis välttämättä ensimmäiseksi ajattele sitä, että näissä on sama reunakangas.

Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Kiva opinkappale kokonaisvaikutelmasta nuo alemmat blokit. Kankaat muuttuvat sen mukaan mitä niiden viereen laittaa. Nuoret näkevät eri tavalla kuin vanhemmat, siksi kankaita täytyy olla niin moneen makuun. Kiva, kun löysit lemmikeille käyttöä. Tosta tulee aivan mahtava peitto.
Tiinatei sanoi…
Kyllä siinä on maailman kaunein kangas! Hienosti olet sen upottanut kauniiseen kokonaisuuteen.
Soile Kivinen sanoi…
Jep, mun mielesta KAIKKI plokissa käytetyt kankaat kuuluva maailman kauneimmat kankaat kategoriaan.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.