keskiviikko 26. syyskuuta 2012

valmis tyynynpäällinen tilkuista.

Ompelin tilkuista ensin applikoitavan tilkkukukan osat, sitten applikoin kukan tummalle kankaalle ja lopuksi koristelin kukan ympäryksen kullanvärisillä konetikkauksilla. Olisin tikannut kuvioita käsin, mutta tikkaukset eivät kunnolla erottuneet taustastaan.

Nyt sain vihdoinkin aikaiseksi ommella tyynynpäällisen valmiiksi. Tässä siis valmis Meritähtitaivas-tyynynpäällinen:


Tyynyn taustapuoli on samaa kangasta kuin kukan taustalla:


Ompelin tyynyyn laiskuuttani vetoketjukiinnityksen. Olen suosinut nappilistoja, mutten tällä kertaa jaksanut ajatella ompelevani ensin monta napinläpeä ja sen jälkeen yhtä monta nappia.

Valitsin varastoistani epätodennäköisimmin käyttöön tulevan vetoketjun, eli tyynyyn valikoitui nyt viininpunainen, aika leveä takkivetoketju:


Vetoketjuhan jää piiloon – osasin kuin osasinkin järkeillä, miten ketju täytyy ommella, että se todellakin jää piiloon.

Nyt kun vielä saisin aikaiseksi paketoida tämän (sisätyynyineen, ostin Eurokankaasta litistettyjä sisätyynyjä, jotka kulkevat ongelmitta postipaketissa) ja lähettää Kummitädille!

2 kommenttia:

Soile Kivinen kirjoitti...

Ihana... voi kumpa itsekin innostuisin, olisi monta jolle voisin antaa noin kauniin lahjan

Unknown kirjoitti...

tosi hieno tyyny! Joskus vuosia sitten tein aplikaatiotyynyn äidilleni ja se taitaa olla vieläkin hänellä sängyn päällä. niistä on aina iloa lahjansaajalle. Jostain löytyy paikka yhdelle tyynylle! Itse väsään vain laukkuja iltakaudet. Päivät menevät nyt kokonaan lastenlasten kanssa ja Italian opiskelussa. Ja paperien täyttelyssä, kun haen eläkettä, ainakin väliaikaisesti.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails