tilkkutyöt juopolla polulla.

Viikonlopun aikana ahersin juopon polku –tilkkublokkieni parissa ja sain ne lopulta kokoon. Ensin kolmeksi pitkäksi pötköksi:


Tässä palat ovat vierekkäin, eivät vielä ommeltuina kiinni toisiinsa. Kokonaisuus näyttää vielä siistimmältä, kun koko tilkkupinta on koossa ja aseteltuna sängylle:


Peitto ei ole vielä kokonaan tässä. Ompelen juopon poluille ensin räväkän vihreän, kapean kehyksen ja sen ulkopuolelle vähän leveämmän jonkun värisen kehyksen. Koska peitteen oikeassa alareunassa on kovin paljon mustaa, saatan tasapainottaa kokonaisuuden niin, että uloin kehys onkin vasemmasta yläreunasta paljon tummempi kuin muualta. Ehkä se tasapainottaa, ehkä ei.

Peite taitaa joka tapauksessa jäädä meille kotiin asumaan, koska Mies vaikutti pitävän tästä tavallista enemmän. Valitettavasti makkarin muu väritys ei soinnu tähän – muuten saisimme uuden päiväpeiton.

Material Obsession Two 

Sarjassa kirja-arvosteluja on vuorossa Kathy Doughtyn ja Sarah Fielken yhdessä kirjoittama Material Obsession Two. Minulla on ensimmäinen osa, ja vihdoin raatsin ostaa kakkososan.


Kiitämme – 
Kirjassa on erinomaiset kuvat, kunnollisilta vaikuttavat ohjeet ja paljon ideoita. Pidän kirjan värikkyydestä ja tykkään myös ihastella töissä käytettyjä ihania kankaita!

Kirjan parasta antia on tarkastella kahden kirjoittajan erilaisia versioita samasta teemasta, esimerkiksi tässä Lone Star –mallista:


On hauska nähdä, miten erilaisen työn kumpikin tekee, vaikka perusmalli tai –idea on sama.

Moitimme – 
Koska itse käytän senttimetrimittoja, kirjassa johdonmukaisesti käytetyt tuumamitat eivät toimi minulle. Tuumissa työskenteleviä tämä ei tietysti häiritse.

Pannulappu työn touhussa 

Työkaverini Li sai tekemäni Lootuskukka-pannulapun. Hän ei tyytynyt ripustamaan sitä vain näytteille, vaan otti sen käyttöön.


Varmaan pannulappu suojasi kättä, koskapa hän lähetti minulle kuvan! Muussa tapauksessa olisin ehkä saanut Lootuskukkani takaisin.

Kommentit

Tiinatei sanoi…
Juopon polkusi näyttää todella hyvälle. Ideasi kehyksen tummemmasta vastakulmasta ainakin kuulostaa toimivalle, sen tyyppisiä olen nähnyt joskus Exuberant color-blogissa.
Anita sanoi…
Tuo on kyllä hieno peitto! Hei miten olisi makuuhuoneen muun värityksen muuttaminen peittoon sopivaksi? ;-D
Tilkkureppu sanoi…
Näyttää jännittävältä juopon polku peittosi, odotan mielenkiinnolla lopputulosta!
Soile Kivinen sanoi…
Ihan super hieno tilkkupinta. Ja mahtavaa että teet sille arvoisensa kehykset.

Huomenna tavataan!
Tilkunviilaaja sanoi…
Kiva kuulla positiivisia kommentteja, kiitos!!! Makkarin väritystä en haluaisi muuttaa, kun uudet verhot ovat olleet paikallaan vasta reilun kuukauden. Kävi kyllä mielessä.
Eija sanoi…
Hieno tilkkupinta. Tulee varmaan kaunis peitto. Hyvät värit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.