valmis vetoketjupussukka tilkkutekniikalla.

Ompelin purppuranpunasävyisen vetoketjupussukan valmiiksi eilen illalla, vaikka oikeastaan olisi pitänyt ahertaa lapsekkaan tilkkupeiton parissa.

Kas tässä - Ruusunpunaisten lasien läpi –vetoketjupussukka:


Pussukka on tehty 25cm pitkän vetoketjun mukaisesti ja se on parikymmentä senttiä korkea. Siinä on kummallakin puolella isokuvioista Kaffe Fassett –kangasta, mutta erilaiset palat:


Toinen puoli vuorista on kaunista, japanilaistyylistä (ja ehkä jopa japanilaista) kukkakangasta. Toinen puoli on vaatimattomampaa, pilkullista kangasta. Muistin myös sisätaskun:


Taskuun muistin kiinnittää Tilkunviilaaja-kangasmerkin, mutta sivusaumoihin kiinnittyvät pito-, kanto- tai ripustuslenksut unohtuivat jälleen. Minulla on aina kova kiire päästä kokoamaan näitä töitä, ja jotkut osat jäävät silloin valmistamatta.

Lapsettaa-haastetyö

Ahkeroin väsymättä, jotta saan jotain näytettävää Helsingin tilkkukilta Syyringin kauden avajaisiltaan, joka on ensi torstaina. Meillähän on käynnissä haaste kesäkaudelle, eli meillä pitäisi olla tehtynä joko lasten-, vauvan- tai nukenpeitto.

Tämähän on melkein valmis jo:

Ihana alku työpäivälle

Eilen aamulla työkaveri pysähtyi pöytäni ääreen ja lahjoitti minulle puuvillakankaita, joita hän ei tarvitse:


Miten mainio valikoima! Ja juuri pääsin manaamasta, miten minulla ei ole isohkoja paloja taustakankaaksi sopivia, hillittyjä kankaita. Ja Unikko-kangas sitten: en ole sitä itse koskaan ostanut enkä tiedä, ostaisinko, mutta tiedän siitä syntyvän mainioita tilkkutöitä. Tuntuu, että heti täytyisi päästä kokeilemaan!

Voisinko kuvitella mukavamman päivän aloituksen? No ehkä jotain voi kuvitella, mutta kyllä tällainen kangasyllätys on ihan sieltä huippupäästä!

Kommentit

tosi hauskannäköinen tuo violetti laukku. Opin sinulta tuon vetoketjun ompelemisen. Kiitos. Minulla on vähän sama ongelma, että tekee mieli saada työ valmiiksi ja sitten unohtuu logotilkku reunasta, renksukat tai jotain muuta...yritän hillitä vauhtia, mutta kun sitä ihan syyhyttää tehdä uutta. Olisitpa täällä Saksassa niin tehtäisiin kimpassa töitä. Kuppi teetä tai espressoa ja taas jaksettais ommella.
Tilkunviilaaja sanoi…
Kiva kuulla, että joku on minulta oppinut jotain! En ole kovin kummoinen opettamaan elävänä, mutta edes sitten näin blogitse. Ja kyllä olisikin kiva ommella kimpassa!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.