taipuisa ja norja.

Uusin tilkkupussukka on totutun jäpäkkä, mutta silti sopivan taipuisa. Siksi sille sopi nimeksi Norja – ei naapurimaamme mukaan, vaan suomalaisen adjektiivin mukaan.
Herkuttelin söpöimmät tilkut näihin kahteen pintaan. Erityisesti tänne toiselle puolelle osui lukuisia, inspiroivia tilkkuja Soilen tilkkukassista:
Kuin vahingossa Norja-vetoketjupussukasta tuli vielä mittasuhteiltaan erityisen miellyttävä. Siis minun mielestäni. Haluaisin, että melkein kaikissa pussukoissani olisi korkeuden ja leveyden suhde suunnilleen tällainen, mutta minun on kovin vaikea ommella tietyn kokoista!

Norja on Avoin-mallistoa ja mitoiltaan seuraavanlainen:
  • Leveys ylhäältä noin 20,5 cm
  • Korkeus noin 13 cm
  • Pohjan leveys noin 5 cm.
Kuvasin Norja-tilkkupussukan myös melkein suoraan ylhäältä, jotta näette vetoketjun värin ja vetimen lenksun. Olisin avannutkin pussukan, mutta olin tunkenut sinne jotkut epämääräiset sukat tai hansikkaat pyöreyttämään sen muotoa. Sori!
Ehkä ihmettelette yhtäkkistä pussukaspurttiani. Ei kannata ihmetellä, sillä minulla on ihan tavoite. Kerään kaikki puolivalmiit tilkkupinnat vähitellen yhteen ja ompelen niistä kaikista jotain. Tykkään välillä valmistaa päämäärättömiä tilkkuyhdistelmiä, eivätkä kaikki niistä sovi juuri sillä hetkellä pussukkapintaan. Niinpä pöydälle ja laatikoihin kertyy orpoja pintoja.

Tälle puolelle sommittelin aiempia orpouksia:
Tällä puolella on enimmäkseen Soilen tilkkuja. Taisin lisätä mukaan yhden omista tilkuistani. Tilkkutyöskentely tuntui erittäin tuoreelta, kun palat olivat minulle niin uusia.
Norja on seitsemäs tänä vuonna valmistunut tilkkupussukka. Lähipäivinä saatatte tutustua seuraavaan valmistuneeseen, ja yksi puolivalmis on ompelupöydällä…

Kommentit

Tiinatei sanoi…
Norjaa on kiva katsella marraskuun pimeydessä tai talven kylmyydessä ja muistella kesää!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

valmis! Omega-tilkkupeitto.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.