kännykkäpussi tilauksesta.

Minulta pyydettiin kännykän suojapussia, jonka piti olla siis tietyn kokoinen. Hirvitti! On niin vaikea osua tiettyyn mittaan. Mutta peloistani huolimatta osasin ommella – tai ainakin luulen niin – kännykkäpussin, joka on sopivan kokoinen. Se sai nimekseen Joonas.
Kyllä yksi kesävarvaskuva sopii mukaan, vaikka blogini keskittyy tilkkutöihin, ei minuun.

Pussukka valmistui kesäisenä iltana, ja kuvasin sen ilta-auringossa. Muurahaisenpolkutikkaus teki pinnasta jotenkin dinosaurusmaisen, minkä huomasin vasta kun pussukka oli valmis. Onnekas sattuma siis.
Joonas-tilkkupussi on sekin Avoin-mallistoa ja sen strategiset mitat ovat seuraavanlaiset: 
  • Leveys ylhäältä noin 18,5 cm
  • Korkeus noin 13 cm
  • Pohjan leveys noin 2 cm. 
Joonas-pussukalla on sen verran vähän syvyyttä, että se on melkein Tilkunviilaajan Hejsan-mallistoa, mutta ei sentään aivan.

Vuorikankaissa on myös kivat kuosit. Tällä Tilkunviilaaja-merkin puolella on tipuja (joista vain yksi näkyy).
Ja toiseksi vuorikappaleeksi raaskin leikata palan Tula Pinkin leirintäalue- tai kesänviettopaikka-aiheisesta kankaasta:
Joonas valmistui jo noin viikko sitten, mutta sain sen vasta nyt postiin. Ehkä se on ensi viikolla perillä uudella omistajallaan. Toivotaan, että Kusti polkee sen verran, että se on!

Kommentit

Irma sanoi…
Kiva suoja tuli puhelimelle!! Helpompi on tehdä kun saa tehdä omien mittojen mukaan, tulee mitä tulee:) Joskun on tehtävä annettujen mittojen mukaan ja se aiheuttaa ylimääräistä mieteintää:):)
Tiinatei sanoi…
Minäkin olen tosi huono ennustamaan pussukoiden kokoa, tulee se, mikä tulee. Ja jos yritän tiettyä kokoa, tulee useimmiten pienempi ja ahdas. Näin on käynyt ainakin tablettisuojusten kanssa. Kiva puhelinpussukka, dino näyttää hyppelevän kolmion harjalta toiselle ja katsookin vielä huolella, ettei putoa :D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

valmis! Omega-tilkkupeitto.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.