bilepussukka tilkuista.

Biletykseen sopivaksi (tai oikeastaan bilettämisen aikana tarvittaville tavaroille sopivan kokoiseksi) mitoitetun Street-mallisen vetoketjupussukan nimi on tietenkin Bilehile.


Pelkistä mustista ja mustanpuhuvista tilkuista valmistettu pussukka tuntui tylsältä ajatukselta, joten livautin mukaan myös punaisia ja harmaita paloja. Ja tarkkailevia katseita. (Ja jos tosi tarkkaan katsoo, kissankarvasomistetta ainakin toistaiseksi.)


Näin tuimasti katsovaa pussukkaa ei kukaan uskaltaisi edes varastaa. Vaikka siis bilettämisen aikana tarkkaavaisuus hervahtaisi, pitkäkyntinen roisto ei hyödy tästä pussukasta.


Bilehile-tilkkupussukan jäykistää kerros muinaisista olohousuistani leikattua jerseytä sekä musta tikkausvanu. Kuvauksia varten sulloin sinne tyhjän muovikassin ja siksipä Bilehile näyttää mukavan muhkealta. Muodoltaan, ei kooltaan tietenkään!


Bilehile-pussukka kun on melko pieni:

  • Leveys ylhäältä noin 21,5 cm
  • Korkeus noin 13,5 cm
  • Pohjan leveys noin 5,5 cm
  • Ompelin kantolenksun sentin tavallista lyhyemmästä kaitaleesta eli 6 cm x 42 cm. xkpl

Pussukassa on värikäs mutta tummasävyinen vuori ja oikein vetoketjullinen sisätasku. Bilettäessä yleensä tarvitsee vain pankkikortin, kotiavaimet ja korjaussarjallisen meikkejä sekä nykyään myös kännykän. Luottokortin ja kotiavaimet saa turvallisesti vetoketjun taakse.


Tästä keskeneräiskuvasta näkee sisätaskun sekä vuorikankaan (muistelen saaneeni tämän aidon Laura Ashley -kankaan tilkkuystävältäni Första Maj’lta).


Luulin muistavani sukkana, miten vetoketjullinen sisätasku oikein kätevästi ommellaan, mutta muistin väärin. Ompelin sen niin typerästi, etten viitsi siitä edes kertoa. Sain sen kuitenkin paikalleen. Menee varmaan täydestä, ellen mainitse mitään uudelle omistajalle.

(Mielenkiintoisesti sisätaskussa on erittäin tukeva ja leveä vetoketju, kun pussukan päällä taas on oikeinkin siro ketjumalli. Mutta kun varastoista käyttää sitä mitä on, ei voi valita täydellisesti.)

Bilehile-vetoketjupussukka halusi päästä kuvaan aidanseipäistä rakennetun aidan kanssa, ja toteutin sen toiveen.


Siinä se tuimana katselee. Älä tule luvatta ottamaan sisälleni sullottua muovikassia!

Kommentit

Marle sanoi…
Siitä tuli oikein hieno! Joko se pääsee illalla baanalle? Varo, ettei kulmakunnan koirat käy kimppuun.
Irma sanoi…
Kiva! Kissan silmät tekevät siihen juuri SEN jutun:)
Tilkkureppu sanoi…
Siitä tuli hieno ja silmät ovat hauska lisä!
Tilkku & Tilkku sanoi…
Kyllä kelpaa bilettää tuo pussukka ranteessa. Tuo silmällinen puoli antaa salaperäiseen vaikutelman. Mukavaa juhlintaa Bilehileen kanssa juhlivalle.
Tiinatei sanoi…
Noilla tuijottavilla silmillä voi tarvittaessa karkoittaa ei-toivottua seuraa, kun pyöräyttää silmäpuolen tuppautujaa kohti. Hyvä väritys!
Lea P sanoi…
Hyvä pussukka ja nuo silmät on kyllä tosi hyvät.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.