kevättä rinnassa.

Uusimmasta vetoketjupussukasta tuli niin keväisen värinen, että annoin sille nimeksi – en kevättä rinnassa, vaan Kevättä pinnassa. Haha.


Tällä pussukalla on pinnassa paljon muutakin kuin kevättä. On pikselöityä kissaa, palloja, monenlaisia kukkasia ja jopa tyyliteltyjä kirahveja (leikkasin kankaasta tosin niin pieniä soiroja, etteivät kirahvit näytä kovin kirahvimaisilta enää).

* * * keskeytämme lähetyksen tärkeän ilmoituksen takia * * *

Lauantaina 23.5.2015 Soile ja minä pidämme Töölön Tilkkupajassa Siivouspäivän myyjäiset.

Tule kokemaan Töölön Tilkkupajan ainutlaatuinen tunnelma ja näe livenä viime aikoina valmistuneet pussukat ja matkalaukun nimilaput sekä myös vanhempia tilkkutöitäni. Voit ostaa aitoja Tilkunviilaaja- ja Töölön Tilkkupaja –tuotteita tai vain katsella.

Siis lauantaina Töölön Tilkkupajassa, osoitteessa Vänrikki Stoolin katu 10 B, Helsinki!


Raaskin käyttää yhden mielikankaistani – tuon kukallis-kummalliskuvioisen, jonka kummallakin puolen on kaitalepalkit.

Vuorikappaleet kokosin useammasta palasta, sellaisista tilkuista, joita ompelupöydällä sattui olemaan.


Harmi, etten muistanut ottaa kuvaa pussukan sisätaskusta. Nyt en erehtynyt vetoketjutaskua laittamaan, vaan ihan tavallisen. Paitsi ettei tasku ole aivan tavallinen, sillä siinä on tosi monta tilkkua ja Tilkunviilaaja-merkki tahallaan vinoon asennettuna.


Pah tässä kuvassa mikään vinous näy.

Niin pääsi Kevättä pinnassa –pussukkakin samoille tienoille kuvattavaksi kuin juuri valmistunut Bilehile. Ja taustalla olevat harmaat vinot eivät todellakaan ole AIDANseipäitä kuten erheellisesti kirjoitin, vaan HEINÄseipäitä. Siis entisiä, jotka on asemoitu uuteen tehtävään eli aidaksi.


Tikkasin Kevättä pinnassa –pussukan tutuin suorin ompelein. Käytin vihreää, vaihtuvaväristä keltaista sekä vihertävän vaaleaa tikkauslankaa. Olisin tikannut pelkästään vihreällä, mutta lanka oli loppumaisillaan. Tikattuani huomasin, että vaihtuvavärinen keltainen näyttikin oikeastaan paremmalta. Kävipä tuuri!


Tämäkin tilkkupussukka on pienehkö – olenkohan saanut tartunnan Marlelta, joka hänkin tuottaa pienempiä ja pienempiä pussukoita?

  • Leveys ylhäältä noin 21,5 cm
  • Korkeus noin 15 cm
  • Pohjan leveys noin 5,5 cm
  • Kantolenksu on ommeltu 6 cm x 42 cm kaitaleesta, joten jälleen yksi Street-malliston pussukka. Tuntuu, että suosin Street-tyyppisiä kantolenksuja nykyisin!Minulla taitaa olla kevättä rinnassa, sillä tämä Kevättä pinnassa –pussukka tuntuu kovin kivalta. Tarvitsisinkohan tällaista? Vai meneekö tämä sentään myyntiin?

Mitä luulette, ehdinkö valmistaa vielä tämän seuraavan pussukan lauantain Siivouspäivä-myyjäisiin?


Olen sentään ommellut tilkkupinnat valmiiksi ja päätellyt vetoketjun.


Baby-vaaleansininen vetoketju näyttäisi yksinään ehkä imelähköltä, mutta kiva kettukangas ja muut tilkut komppaavat sitä kivasti ja lopputulos on toivoakseni tyylikäs.

Tavataanhan Töölön Tilkkupajassa myyjäisten merkeissä ensi lauantaina 23.5.2015?! Tervetuloa!

Kommentit

Helena sanoi…
Kyllä sinä saat aikaiseksi monta pussukkaa viikossa ja kaikki yhtä tyylikkäitä. Hyvin ovat kissat ja kirahvit maastoutuneet.
Hannele sanoi…
Ihanan keväinen tuo "Kevättä rinnassa" - luulenpa että ennen lauantaita näkee sinun vauhdillasi päivänvalon moni muukin kuin tuo turkoosi pussukka ;)
TeSa sanoi…
Ihanan raikas väritys. Kuin kirpeä lime, makea sitrus ja allergisoiva koivu.
Vaimitensenymenikään?
Marle sanoi…
Hyvin ajankohtainen väritys! Lisää kellonaika tuohon siivouspäivän myyntimainokseen.
Poutapilvi sanoi…
Virkeää ja reipasta, kaunista ja söpöä.
Tilkkureppu sanoi…
Kiva keväinen väritys!
Saija sanoi…
Turkoosista tulee sievä! Varmasti jokaiselle löytyy mieleinen väri. Kiitos kutsusta!
Tilkku & Tilkku sanoi…
Keväisen raikas tuo Kevättä pinnassa-pussukka. Ihan varmasti ehdit tehdä siivouspäivään vielä monta juttua, ompeluvauhtisihan on ihan hengästyttävä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

valmis! Omega-tilkkupeitto.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.