jo joutui armas aika.

Aika on ollut kortilla viime päivinä, ainakin mitä ompelu- ja tilkkuharrastukseen tulee. En varmasti ole ainoa, joka on viettänyt aikaa puutarhassa kitkien, istuttaen tai juhlien.

Muutaman minuutin olen sentään saanut ommella tuolloin, tällöin. Siksi nämä miehisemmän näköiset tilkkupinnat ovat jo tässä vaiheessa:


Toinen pinta siis tikattuna, toinen ei.

Näytänpä pintoja hiukan lähempää:


Mutta on minulla muutakin:


Pussukka on enää vuorikappaleita ja kokoamista vailla valmis.Tässä minulla kävi moukan tuuri. Tasoittelin pussukkakappaleet keskenään samankokoisiksi ja -muotoisiksi ja huomasin vasta ihan viimeiseksi tarkistaa, olivatko palat sopivan mittaiset suhteessa vetoketjuun. Huh! Olivat.

Kommentit

*VEKKI* sanoi…
Kivan näköistä taas tulee. Kiitos näistä vinkeistä, ohjeista ja myös innostamisesta, aloin tehdä myös tämmöistä tikkauspussukkaa. Uusi kokemus minulle.
Tilkunviilaaja sanoi…
Voi, miten ihana kommentti Vekiltä!
Poutapilvi sanoi…
Kivasti sanottu: Kokoamista vaille valmis! Niitä minultakin taitaa löytyä... Paitsi hämäläisenä voin vielä sanoa että aloittamista vaille valmis :) Kaunista pussukkaa pukkaa jälleen.
Tosi ihania osasia taas. Tuo sinun tikkaustyylisi on kertakaikkiaan loistava. Minä innostuin nyt ompelusta, kun kankaita alkoi taas kasaantua ompeluhuoneeseen niin, etten ovesta sisään mahtunut. Sain puutarhatöissä piikin kynteen (en kynnen alle) ja se häiritsee hiukan pihatöitä, kun muutenkin joudun varomaan tuon mullan kanssa meuhtomista...sitten vain ompelemaan. Kuvasi ovat innostavia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.