tartu kangastarjoukseen!

Töölön Tilkkupajassa on tästä päivästä (14. huhtikuuta 2015) alkaen myynnissä Helsingin tilkkukilta Syyringin järjestämät erikoistarjouskankaat. Soile ja minä paketoimme eilen 30 kilon tilkkukangaserän houkutteleviksi ja ennen kaikkea huokeiksi nyyteiksi, jollaisia saa vain rajoitetun ajan Töölön Tilkkupajasta, Vänrikki Stoolin katu 10:stä.


Kankaat ovat uusia siinä mielessä, että ne ovat suoraan pakalta, mutta niistä on ostamisen jälkeen tullut lähes vintagea – suurin osa on varmaan 1990-luvulta.


Valitsimme joka kankaalle sitä hyvin komppaavat kaverit ja teimme kaveruksista nyytin. Erityisesti murrettujen ja maanläheisten sävyjen ystävät löytävät nyyteistä varmasti mieluisia.


Huokeimmat nyytit maksavat vain viisi euroa. Muutama erityisen upea setti löytyy 15 euron hintaan ja loput ovat hinnaltaan sillä välillä. Tuotto menee lyhentämättömänä Helsingin tilkkukilta Syyringin hyväksi.

Tämä tarjous kannattaa tulla katsastamaan! Voit tehdä elämäsi löydön!

Soile ja minä panimme likoon koko tilkkukokemuksemme laatiessamme näitä kangasyhdistelmiä. Tällaisia valmiiksi koottuja settejä ei saa mistään muualta!

Kommentit

Helena sanoi…
kauniita paketteja, harmi, että matkaa on 550 km lähteä hakemaan!
Tilkunviilaaja sanoi…
Soita Soilelle ja osta puhelimitse! Ei ole isokaan riski, ja saat taatusti mielenkiintoisen nyytin! Minunkin kauttani voisi ostaa, mutta en tiedä enää, mitkä nyytit on jo myyty. Hyvä menekki niillä onkin tainnut olla.
Saija sanoi…
No ei ole ainakaan hinnalla pilattu!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.