toisenlaista tähtikuviota.

Rakentelin punaisten minitilkkulasagnepalojen ympärille lisää punaisia tilkkuja, kunnes koossa oli kaksi pussukkaan riittävää pintaa. Tällä kertaa sain pinnistellyksi päästäni tikkauskuvioidean perustuen lasagnepaloissa vilkkuviin tähtiin.


Nurjalla puolella tikattu tähtikuvio erottuu paremmin, etenkin kun alalanka sattui olemaan punainen.


Toiseen tilkkupintaan tikkasin yhden tähtikuvion ja lisäksi mutkittelevaa varjoviivaa. Tikkaukset eivät taida oikein näkyä ottamassani kuvassa? No valmiista pussukasta näette tuonkin sitten.


Pidin tänään lomapäivän ja ehdin valmistaa tilkkupinnat, leikata niille vanu- ja collegejerseypalat sekä siis myös tikata kaikki! Tämäkin vetoketjupussukka on kohta valmis, haha.

Seuraavaksi kokoan kaikki punaiset palat yhteen ja siivoan ne vähäksi aikaa syrjään. On aika käsitellä toisia värejä. Keltainen voisi sopia kevään tunnelmiin, niin, ja keväinen vihreä! Eiköhän jättiläismäisestä jäännöspalavarastostani löydy sellaisiakin sävyjä.

Toissakertaisen postaukseni kommenteissa kyselitte matkalaukun nimilappujen hintaa. Ne eivät ole edistyneet sen koommin, joten vielä ei ole myytävää tai ostettavaa! Mutta myin niitä viime vuoden joulu-pop-up-storessa Töölön Tilkkupajassa 5 euron kappalehintaan ja se tuntui sopivalta, koskapa kukaan ostajista ei ihmetellyt hintaa puoleen tai toiseen.

Hyvää vappua!

Kommentit

Tilkkureppu sanoi…
Kauniit tikkaukset tilkkupinnassa.

Hyvää Vappua!
Hannele sanoi…
Kaunista tulossa - tikkaukset ovat todella hienot!
Tiinatei sanoi…
Tähtitikkaus on hieno oivallus!
Soile Kivinen sanoi…
Mahtava tikkaus. Hyvin vietetty vapaapäivä.
Irma sanoi…
Tuollaisetvapaa/lomapäivät ovat ihan huippuja, niitä saisi olla vaan useimmin:)
Kiva idea ottaa tikkauskuvio tähdestä.
Upea tähtitikkaus!! Muutenkin nuo punaisen sävyt ovat mieleeni - punainen on väreistä parhain! Ja ehkä myös vihreä ja ranssi. :o)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.